Cum să arăţi bine îmbrăcată cu haine groase

1 78639 original jpg jpeg

Suprapune cu stil

Acesta este un trend care nu va dispărea niciodată, din simplul motiv că este extrem de practic, ajutându-te să îţi fie cald, dar şi să arăţi bine în acelaşi timp. În primul rqnd ai nevoie de o bază – primul strat de haine (maiou, tricou, cămaşă, maletă), deasupra cărora vei pune un alt strat de haine. Nu te sfii să faci combinaţii, îndrăzneşte şi dă frâu liber imaginaţiei. Şi nu te gândi că primul strat de haine trebuie să fie ascuns, dimpotrivă! Un pulover supradimensionat, de exemplu, va arăta mult mai feminin şi mai chic purtat cu un maiou mai lung, punând frumos în evidenţă talia.

Poartă cizme lungi

Fă furori cu o pereche de cizme lungi şi cu un toc comod. Poartă-le cu rochii sau fuste scurte, cu un dres gros sub, ori deasupra unor pantaloni mulaţi, pentru a părea că ai picioare interminabile.

Accentuează-ţi talia

haine cu curea deasupra jpg jpeg

Iarna, oricât de mult ţi-ai dori să porţi sacourile preferate sau jeaca de piele de inspiraţie rock, trebuie să te gândeşti că dacă ai mult de umblat prin oraş când este frig afară, sănătatea e mai importantă. Aşadar, arată minunat accentuându-ţi talia chiar dacă ai o haină groasă, un palton sau o blană, cu ajutorul unei curele. Alege-o într-o culoare neutră (negrul merge bine la orice) sau cu detalii (perle sau ţinte) pentru o ţinută mai îndrăzneaţă. Totodată, poţi încerca să îţi evidenţiezi talia şi cu ajutorul unui brâu.

Fă furori cu o haină de blană

Artificială, în cel mai bun caz, căci acum sunt o mulţime de variante care imită perfect blana naturală.  Din start, orice vei purta va arăta elegant, chiar şi o ţinută simplă. Ai grijă la culoarea pe care o alegi, căci, de exemplu, albul măreşte optic foarte mult. Optează mai degrabă pentru o haină neagră, gri sau în culori mai îndrăzneţe dacă nu îţi e teamă să ieşi în evidenţă, precum roşul sau vişiniul.

Întregeşte ţinuta cu o eşarfă sau un fular

Eşarfele pot fi purtate într-o muţime de feluri, înfăşurate în fel şi chip în jurul gâtului sau purtate chiar deasupra paltonului. În zilele cu grade în minus poţi purta o eşarfă sau un fular gros şi frumos în locul unei căciuli, ori dacă te afli într-o încăpere friguroasă, pe post de cardigan.Recente

13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg