Cum să porţi blugii negri!

1 72076 original jpg jpeg

Blugii sunt articolul vestimentar esenţial în societatea modernă. Aproape fiecare fată are o pereche de blugi în garderoba ei pentru un motiv: blugii se potrivesc cu aproape orice, sunt versatili şi se găsesc în foarte multe stiluri şi culori, fiind potriviţi în orice situaţie.

Blugii negri crează totuşi un aspect unic,care se găsesc în foarte multe modele şi sunt în vogă chiar acum. De asemenea,sunt preferaţi de majoritatea femeilor,şi nu e nimic în neregulă dacă ai mai multe perechi. Pot fi tăiaţi în genunchi,skinny,sau chiar evazaţi,cu talie înaltă,sau normală. Posibilităţile sunt infinite,şi-i poţi îmbrăca de la stilul casual la cel elegant.

Cheia succesului cu blugii negri este asocierea lor cu articole vestimentare potrivite şi accesorii. Alege să-i porţi cu pulover,bluză,cămaşă,tricou,sacou,şi cu accesorii precum pălăria sau bijuteriile.Accesorizându-i schimbi aspectul/stilul ţinutei,astfel încât să le poţi utiliza din nou şi din nou,mereu diferit.

522a68d41105021f0ed4959e35d2aa2c jpg jpeg

Iată cum să porţi blugii negri: Profesional

În timp orelor de muncă,comfortul este la fel de important ca look-ul profesional. Atunci când nu te poţi decide ce pantaloni să alegi a doua zi,alege o pereche de blugi negri comfortabili şi eleganţi,cu  o cămaşă sau o bluză peste care iei un blazer,iar ca încălţăminte alegi o pereche de pantofi cu toc.

26760a4f31dc59a1286c244d6d9ede71 jpg jpeg

Business casual

Ai o întâlnire de afaceri şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Alege o ţinută formată din blugi negri şi o cămaşă sau bluză albăşi o pereche de botine sau pantofi. Părul să fie prins în coadă jos,iar machiajul să fie natural. Este cea mai bună alegere în acest caz.

Casual

O bluză sport sau tricoul alb cu o pereche de blugi negri şi adidaşi este ţinuta perfectă pentru a ieşi la plimbare prin oraş cu prietenii. Nu uita de cercei şi ghiozdan.

5e0ac108569e3ef01edc5f6287681d02 jpg jpeg

 Stilul casual zilnic  

Ţinutele casual zilnice ne pun de multe ori în dificultate. Nu mai ştii cum să te îmbrac sau cum să combini hainele între ele. Cea mai simplă ţinută este cea formată din blugi negri şi cămaşă,peste care-ţi iei un trenci. Ca accesoriu nu trebuie să lipsească eşarfa,care trebuie să fie una colorată.

  Glamour    

Şi vesta din blană este o opţiune. Dacă trebuie să mergi la un eveniment,ţinuta ta poate fi formtă din blugi negri şi o cămaşă crem elegantă,pentru a da culoare ţinutei,şi cizmescurte. De asemenea,părul poate fi strâns într-o coadă prinsă mai sus sau jos,după preferinţă,iar machiajul să fie natural şi rujul roşu.

Sursă+credite foto:www.herinterest.com



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg