Cum să porţi dresurile corect

1 73166 original jpg jpeg

Le iubeşti sau le urăşti, dresurile au fost şi sunt o discontinue de modă recurentă. Pe lângă avantajul evident pe care-l oferă, acoperirea picioarelor, ele permit transformarea garderobei de la vară la iarnă fără efort.

Cu toate că dresurile au o istorie de ani de zile,alegerea poate fi uneori dificilă.

Iată câteva articole vestimentare pe care le poţi lua cu dresuri pe vremea rece:Rochie

Rochiile sunt cele mai simple haine de vară pe care le poţi asocia cu dresuri. Mai mult decât atât,rochiile sunt o modalitate foarte bună de a fi luate cu dresuri groşi atunci când temperaturile sunt scăzute. Cu toate acestea,nu ar trebui să se poarte doar rochii închise la culoare cu dresuri negre;trebuie luaţi la rochii la culori deschise.

Fustă albă

Cu toate că acest articol de îmbrăcăminte ar putea părea numai un articol de vară,trebuie să fie luat în considerare îmbrăcarea lui atunci când vrei să-ţi iei dresuri. O fustă albă merge foarte bine cu o pereche de dresuri negre. Dacă vrei un look chic,ar trebui să alegi să iei pe deasupra bluzei o jachetă de piele pentru a finaliza acest aspect,care este îndrăzneţ,precum şi modest.

Citeşte şi:Dresuri de tot felul

Fusta poate fi făcută din aproape orice material,inclusiv din bumbac. Cu toate acestea,ar trebui evitate fustele din piele,deoarece nu merg bine cu dresurile.

Pantaloni scurţi

Acest articol vestimentar poate fi dificil de asortat atunci când porţi dresuri. Prin urmare,ar trebui să alegi doar pantalonii scurţi din denim. Cei care sunt din orice alt material,nu se potrivesc şi nu trebuie luaţi niciodată cu ciorapi.

Reguli pentru purtarea dresurilor cu rochii şi fuste:

Ar trebui să nu subestimezi rolul pe care îl joacă dresul în întreaga

. Dacă alegi perechea greşită,poţi ajunge să distrugi întregul look-ul.

-dresurile care seamănă cu tonul pielii se potrivesc cu orice articol vestimentar alegi să facă parte din ţinuta ta. Ori de câte ori te grăbeşti şi nu vrei să stai să te gândeşti care s-ar potrivi cel mai bine,alege un dres nude.

– atunci când te îmbraci în fustă sau rochiţă la birou,alege dresurile cu model. În plus,dacă este un costum format din sacou şi fustă,alege unul de culoare neutră şi care are o textură neutră.

Citeşte şi:De Ziua Îndrăgostiţilor nu e vorba doar de roşu sau roz. Iată ce culori să porţi

– dacă ai îmbrăcat o rochie de culoare închisă la care vrei să-ţi iei pantofi de nuanţă deschisă,ar trebui să optezi pentru dresuri mai închise la culoare. Acest lucru va da ţinutei un look casual.

ideea generală este de a purta dresuri la rochie subţire. Cu toate acestea,  ar trebui încălcate regulile şi să porţi o astfel de rochie cu dresuri mai groase. În plus,culoarea acestora poate fi asortată cu pantofii.

dresurile albe şi colorate tind să dea aspect de picioare mai lungi,ceea ce le poate face să pară mai groase. Prin urmare,dacă vrei ca picioarele să pară mai subţiri,ar trebui să alegi dresuri de nuanţe mai închise:gri închis,negru,bleumarin sau verde închis.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg