Cum să porţi piesele vestimentare din in

1 63923 original jpg jpeg

Ca să faci faţă temperaturilor ridicate şi să fii în acelaşi timp în tendinţe, optează vara aceasta pentru ţinutele din in. Poţi purta rochii, fuste, cămăşi sau pantaloni de in, pentru că sunt piese vestimentare confortabile şi răcoroase.

Confecţionat din fibre vegetale,inul este lăudat pentru textura uşoară şi pentru faptul că lasă pielea să respire. Astfel,nu doar că te face să te simţi bine,dar arată grozav şi se pretează stilului clasic.

Rochiile pot fi purtate la serviciu

Chiar dacă acest material este asociat de cele mai multe ori ţinutelor casual,poţi opta pentru un sarafan sau o rochie de in când mergi la muncă. Vei obţine astfel o ţinută feminină si elegantă,fără a renunţa la confort.

Şi,dacă vrei să ai un aspect cât mai vesel,îţi sugerăm să alegi culori pline de viaţă,de exemplu un roşu intens.

În ceea ce priveşte accesoriile,poţi opta pentru alb sau bej la ţinutele în culori intense şi auriu sau accesorii supradimensionate la rochiile în nuanţe neutre.

Fustele vin bine cu diverse topuri

Vara este anotimpul în care porţi multe fuste de in,pentru că le poţi asorta într-o mulţime de feluri. Alege să porţi topuri simple,astfel încât să iasă în evidenţă accesoriile:coliere supradimensionate,cercei în culori aprinse,brăţări multicolore.

În ceea ce priveşte încălţările,poţi opta atât pentru sandale cu platformă,cât şi pentru încălţări cu talpă joasă.

Pantalonii sunt foarte lejeri

Dacă nu renunţi la pantaloni nici în sezonul cald,atunci cei din in lungi sunt perfecţi pentru o ţinută lejeră şi totodată feminină.

Poartă-i alături de o cămaşă din mătase sau voal,ca să creezi o ţinută elegantă,sau cu un tricou sau maiou din bumbac,pentru o ţinută lejeră,de vacanţă. Asortează o pereche de pantofi sport sau de sandale cu talpă joasă.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg