Cum să te îmbraci dacă eşti domnişoară de onoare

1 73738 original jpg jpeg

Dacă ai ales să îţi faci nunta anul acesta şi ştii deja ce prietene de suflet îţi vor fi alături în cea mai importantă zi din viaţa ta, ar fi bine să te gândeşti serios cu ce le vei îmbrăca. Moda domnişoarelor de onoare se schimbă!

Domnişoarele de onoare se diferenţiază de ceilalţi invitaţi de la nuntă tocmai prin rochiile lor speciale,care au o croială diferită,dar care păstrează aceeaşi culoare.

Ţinute diferite

Nu poţi să îmbraci în acelaşi model de rochie fiecare fată în parte. În primul rând,nu s ar simţi confortabil să fie toate uniformizate şi cu siguranţă nu ai obţine efectul dorit nici în fotografii.

Ce culori se poartă?

Cred că ai văzut măcar o fotografie în care domnişoarele de onoare sunt îmbrăcate în rochii lungi,roz pudră şi au acelaşi model de rochie. Dacă vrei să ieşi din tipar,să fii diferită,optează anul acesta pentru rochii în culori tari,precum fuchsia,verdecrud,albastru electric sau grena. Nu trebuie neapărat să alegi nuanţe pastelate. Culorile tari vor crea un efect vizual special şi vor contrasta perfect cu rochia ta de mireasă. Dacă ţi-ai propus ca nunta ta să fie strălucitoare,alege să îmbraci domnişoarele de onoare cu rochii din paietefine argintii sau aurii. Vor fi,cu siguranţă,deosebite.

Rochii scurte

Indiferent de anotimpul în care alegi să te căsătoreşti,rochiile scurte ale domnişoarelor de onoare pot fi o variantă mult mai bună şi mai puţin costisitoare. Într-o rochie scurtă,baby doll,domnişoarele de onoare se vor simţi mai lejer şi vor dansa în voie toată noaptea. Rochiile lungi,vaporoase s-au tot folosit şi nu avantajează pe oricine. Este important să ţii cont şi de părerea celor mai bune prietene,pentru a nu le impune gusturile tale.

Nu uita de tematică!

Dacă tema nunţiitale este culoarea roz,nu vei îmbrăca domnişoarele de onoare în verde. Trebuie să ţii cont de tematică pentru ca domnişoarele de onoare să se potrivească perfect cu decorul şi cu florile.

Credit foto:mywedding.comRecente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg