Cum să te îmbraci dacă eşti mică de înălţime

1 50816 original jpg jpeg

Nu doar prin purtarea unor pantofi cu toc dai senzaţia că eşti mai înaltă. Există şi alte trucuri care te scapă de complexul înălţimii. Iată câteva sfaturi de fashion pe care ar trebui să le iei în considerare, dacă vrei să pari mai înaltă.

Poartă pantofi cu toc

A purta pantofi cu toc este una dintre cele mai cunoscute modalităţi de a părea mai înaltă,însă pentru multe dintre femei,poate fi şi una dintre cele mai inconfortabile.  Însă,în cazul în care ai face orice pentru a arăta prezentabil la petrecerea mult aşteptată,optează pentru tocurile creion. Nu numai că te vor face să pari mai slabă,dar sânii şi fesele vor avea un aspect curbat.

Evită blugii cu talie joasă

Atunci când vine vorba de alegerea pantalonilor trebuie să acorzi o mare importanţă croielii acestora. Dacă eşti mică de înălţime,blugii cu talie joasă nu te vor avantaja sub nicio formă,la fel ca şi pantalonii în stil hippie. Însă,poţi purta cu încrede pantaloni slim sau evazaţi.

Jachete scurte,în detrimentul celor lungi

Chiar dacă îţi plac jachetele lungi,acestea nu sunt o bună alegere,în cazul în care eşti mică de înălţime,întrucât te vor face să pari şi mai mică decât eşti. Aşadar,optează pentru jachetele scurte,până la nivelul genunchilor.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg