Cum să te îmbraci precum Kate Moss?

1 50441 original jpg jpeg

Stilul glam rock, cu care ne-a obişnuit Kate Moss, e practic şi foarte atrăgător. Încearcă şi tu câteva combinaţii îndrăzneţe, dar confortabile, simple şi rafinate! Vei fi vedeta oricărei ieşiri în oraş.

Înainte de toate,ca să te îmbraci precum Kate Moss,trebuie să renunţi la culorile tari. Oricum,iarna asta nu e sezonul lor! Mizează pe negru,argintiu şi gri. Iar dacă simţi nevoia unei nuanţe mai vii,cea mai potrivită alegere ar fi roşul.

Kate nu evită imprimeurile. Preferatele ei sunt cele cu model ecosez sau dungile orizontale. Reţine,însă,că dacă nu ai o siluetă de invidiat,dungile orizontale nu sunt indicate!

Cât despre materialele predilecte,sunt chiar acelea promovate de tendinţele acestei ierni:piele,vinilin,pielea lăcuită,lurex,lamé. Achiziţionează-ţi măcar o piesă vestimentară dintr-un astfel de material şi nu vei regreta. O poţi purta în multiple combinaţii!

Jeanşii slim,negri sau gri,excesiv de strâmţi,sunt ceva obişnuit pentru Kate Moss. La fel şi fusta foarte scurtă. Sau tricourile cu mesaje scrise.

În plus,ai nevoie de o piesă de sezon:colanţii. Îi poţi purta cu aproape orice,fie că e vorba de un pulover de dimensiuni maxi,de-o rochie-pulover sau de-o cămaşă lungă.

Pentru un veritabil stil glam rock,nu uita mănuşile din piele! Şi încearcă să accentuezi cât mai mult ideea de glam,înlocuind bocancii cu cizmele cu toc şi accesorizându-ţi cât mai strălucitor ţinutele!Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg