Cum să-ţi adaptezi vestimentaţia în ton cu toamna

1 52225 original jpg jpeg

Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie să le faci atunci când vine vorba de stilul tău este să ştii să jonglezi cu anotimpurile. Nu poţi să treci direct în haine groase, pentru că vei arăta încărcată şi din alt peisaj, aşa că încearcă să faci trecerea la anotimpul rece, lină şi inspirată.

Adăugăstraturi

Poţi purta mai multe piese vestimentare de vară chiar în toamnă,doar dacă alegi să le stratifici. De exemplu,ai o ţinută de vară compusă de pantaloni scurţi şi un tricou. Adaugă colanţi şi o vestă sau poate chiar un cardigan,dacă nu vrei să optezi încă pentru un blazer. Cel mai bun lucru atunci când vine vorba de straturi este că poţi renunţa la unele piese,dacă temperatura creşte pe timpul zilei sau dacă la locul de muncă este cald.

f4326bee7e69e10af58e2307bc0f92eb jpg jpeg

Mai poţi încerca varianta rochie cu imprimeu,cardigan pe deasupra,curea în talie,dres şi botine. Vei arăta şic!

Culori

9cf0c014a1af6d3d8404c874227ee610 jpg jpeg

Nu e aşa că cel mai frumos aspect al verii este că poţi purta culori vesele? Chiar dacă sezonul se schimbă şi vremea devine mohorâtă,tu nu trebuie să te ascunzi în spatele unor haine „fade”. Acum este momentul să amesteci nuanţe mai profunde de camel,gri,bordeaux şi bleumarin cu cele rămase din paleta de vară.

Texturi

d312a42eea1721689312b97d692a6878 jpg jpeg

Toamna aduce cu sine,o comoară,atunci când vine vorba de ţesături. Arată-ţi creativitatea prin amestecarea şifonului subţire de vară cu blănuri false,a pielii cu bumbacul răcoros sau a catifelei cu broderia spartă. Aceată perioadă de tranziţie îţi permite să amesteci şi să experimentezi cu multe materiale! Încearcă!