Cum te îmbraci de sărbători?

1 65724 original jpg jpeg

Sărbătorile sunt un pretext numai bun pentru achiziţii noi: haine, accesorii, farduri extravagante. Dar să te îmbraci pentru petrecerile acestui sezon nu înseamnă să te ruinezi. Dimpotrivă! Câteva detalii şic pot fi de-ajuns!

Profită de aceste momente ale anului,care îţi oferă ocazia ideală să porţi bijuterii strălucitoare sau haine ieşite din tipare. Dar nu cădea în extrema cealaltă,împodobindu-te în exces. Cuvintele-cheie ar trebui să fie:confort,farmec,stil personal.

O oarecare coerenţă cu stilul tău din restul anului se impune,pentru că acest stil e,de fapt,o marcă personală,la care nu are sens să renunţi decât dacă ţii neapărat să încerci cu totul şi cu totul altceva. În acest caz,riscul ar fi acela de a nu te simţi bine în pielea ta,purtând o ţinută despre care ai putea simţi că nu te reprezintă.

O regulă de bază spune că,dacă alegi să îmbraci haine strălucitoare,nu trebuie să îţi încarci look-ul cu prea multe bijuterii. Dacă îţi plac materialele paietate,foloseşte-le,dar fără să abuzezi. O oarecare subtilitate se cere chiar şi când e vorba de-o petrecere de sfârşit de an. Aşadar,evită un total look de acest fel şi reţine că,pentru a arăta,într-adevăr,bine purtând aşa ceva,e nevoie să ai o siluetă care tinde spre perfecţiune. Altfel,materialele strălucitoare te vor dezavantaja!

Coafura şi make-up-ul trebuie să arate impecabil. Pune-ţi în valoare ochii sau gura,depinde ce parte a feţei tale preferi! Pentru ochi,mizează pe tuşul negru şi pe fardurile în nuanţe închise de gri! Dacă alegi să-ţi evidenţiezi buzele,atunci rujurile în tonuri de roşu sunt variantele recomandate pentru iarna asta! Fii strălucitoare,dar nu uita de farmecul simplităţii!

2d82e82728d062399b951537dd0def57 jpg jpeg

Foto:ShutterstockRecente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg