Cum te îmbraci la schi?

1 67454 original jpg jpeg

Zăpadă cât vezi cu ochii, aer rece, farmecul muntelui, culmi ameţitoare şi, neapărat, un look adaptat pistei de schi. Să nu fii îmbrăcată adecvat poate fi considerat ridicol. Aşadar, să vorbim despre bocanci, fulare şi altele necesare pe pârtie!

Stilul personal îşi spune cuvântul chiar şi atunci când îţi alegi ţinutele pentru vacanţa de iarnă. Mersul la munte nu înseamnă să laşi deoparte orice preocupare pentru modă. Ba dimpotrivă! Alege-ţi cu grijă echipamentul,pentru a te simţi cât mai bine pe pârtie şi pentru a te bucura din plin de distracţiile iernii. Iată câteva propuneri!

Schiatul primează!

Dacă eşti o fire cu înclinaţii spre sport,aşadar chiar te pasionează schiatul,pentru tine va prima alegerea schiurilor. Deşi nu fac parte din vestimentaţie,schiurile sunt un element esenţial. Merită să investeşti în ele! Alege un model cât mai scump,cu un aspect cât mai rafinat.

Cât despre ţinută,cea mai potrivită ar fi o vestă bine căptuşită sau o geacă rezistentă,într-o culoare puternică,pantaloni impermeabili şi o pereche de jambiere cât mai strânse,care să împiedice zăpada să-ţi intre în bocanci. Dacă vrei,poţi adăuga vestei un buzunar aplicat,numai bun pentru un MP3 player. Nu e cazul să renunţi la avantajele tehnologiei!

Nu neglija nici alegerea bocancilor! Mizează pe un model feminin,confortabil şi călduros,cu un interior din lână polară.

Un astfel de look nu va fi complet fără o pereche de ochelari de schi. Alege un model anti-aburire,adaptabil oricăror condiţii:soare,nori,ceaţă. În acest fel,vei putea schia la orice oră din zi şi din noapte!

Principalele tendinţe în acest an

Dincolo de un echipament performant,te interesează şi ultimele tendinţele? Atunci optează pentru culori inspirate din rock'n roll sau pentru imprimeuri grafice în alb şi negru,pentru echipamentele slim sau pentru gulerele răsucite şi nu vei da greş!Recente

cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg