De ce merită să cumperi încălţăminte damă din piele

1 clickpentrufemei incaltaminte dama jpg jpeg

Dacă nu ai purtat niciodată o pereche de încălţăminte damă din piele, atunci ai pierdut o experienţă foarte bună. Încălţămintea din piele este o alegere populară pentru persoanele active sau au nevoie de pantofi care să le ofere picioarelor un plus de confort şi protecţie.

Cu toate acestea, unor oamenilor nu le place să cumpere piele, deoarece de obicei are un preţ mai mare comparativ cu alte materiale sintetice. Da, preţul este de obicei mai mare, dar asta pentru că există extrem de multe avantaje ale pantofilor din piele.

Iată de ce pantofii din piele sunt cel mai bun tip de încălţăminte damă.

1. Respirabilitate

Ştiai că pielea respiră? Nu ca respiraţia efectivă, ci mai degrabă pielea lasă aerul să treacă prin material. De aceea, o pereche de încălţăminte damă din piele este excelentă, deoarece materialul lasă aerul să îţi răcească picioarele şi împiedică formarea de mirosuri.

2. Durabilitate

Unul dintre cele mai mari beneficii la încălţăminte damă din piele este că este rezistentă. Pantofii din piele naturală pot supravieţui mai mult, comparativ cu alţi pantofi din materiale sintetice. Pielea de înaltă calitate este puternică în medii de lucru solicitante, ceea ce înseamnă că pantofii vor rezista mult mai mult.

Unii oameni amână o investiţie mai mare în încălţăminte damă din piele, dar, pentru că durează mai mult, acest tip de încălţăminte este de fapt o investiţie. Cumpărarea unei perechi de încălţăminte damă din piele poate fi mai ieftină decât a cumpăra două perechi de pantofi sintetici.

3. Rezistenţa la apă

Dacă pielea este tratată sau ceruită, va fi rezistentă la apă şi alte lichide. Când lucrezi în exterior sau în bucătării, trebuie să porţi pantofi care sunt rezistenţi la apă pentru a-ţi menţine picioarele uscate şi pentru a evita orice deteriorare externă a pantofului. Pantofii din piele îţi pot menţine degetele de la picioare uscate şi ferite de orice scurgeri sau bălţi.

4. Protecţie suplimentară

Desigur, o încălţăminte damă din piele nu îţi va oferi protecţie maximă, dar rezistenţa materialului natural poate oferi o protecţie suplimentară împotriva lichidelor fierbinţi şi a obiectelor mici care cad. Dacă lucrezi într-un mediu de lucru activ, pielea te poate ajuta să îţi protejezi picioarele de accidente sau răni.

5. Se potriveste mai bine

Dacă porţi încălţăminte damă din piele, materialul se va mula după forma piciorului. Când încerci pantofi din plastic sau alţi pantofi sintetici, poţi constata că aceştia se simt adesea tari şi rigizi în picioare şi nu se vor mula pentru a se potrivi formei picioarelor. S-ar putea să crezi că acesta este un lucru bun, dar nu este. Pentru că nu toate picioarele sunt exact la fel, pielea se poate adapta la forma piciorului, oferind picioarelor un plus de confort şi sprijin. 

6. Confort

Pe lângă faptul că este un material natural puternic, pielea este, de asemenea, foarte confortabilă. O încălţăminte damă din piele oferă confort şi sprijin pentru picioare. Găsirea pantofilor potriviţi este foarte importantă pentru a evita durerile de spate.

7. Uşor de curăţat

În comparaţie cu alte ţesături care pot fi dificil de curăţat, pielea este uşor de spălat cu o cârpă umedă. Deoarece materialul este respirabil, produsele din piele nu se usucă greu nici după ce au fost spălate.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate cu orice produs din piele, trebuie să ai grijă de ele şi, întrucât pielea este uşor de curăţat, nu este o problemă suplimentară.

8. Stil

Pielea autentică arată elegant, nu poţi nega acest lucru. Pantofii din materiale sintetice pot arăta adesea plastic şi ieftin. Pielea face ca pantofii şi hainele să pară în mod natural un obiect de lux, deoarece materialul este elegant şi strălucitor.

9. Ecologică

Hainele confecţionate din fibre sintetice şi ţesături sunt dăunătoare pentru mediu în timpul procesului de fabricaţie, deoarece eliberează gaze dăunătoare. Deoarece pielea este un material natural, nu sunt folosite substanţe chimice dăunătoare pentru a o crea - făcându-o ecologică!

10. Miroase bine

Nimic nu bate mirosul pielii autentice. După ce ai cumpărat o geantă sau o jachetă din piele sintetică, poţi descoperi că are un miros ciudat. Materialele create de om sunt fabricate de obicei cu diferite substanţe chimice care le fac să aibă un miros ciudat. Mirosul de încălţăminte damă sintetică poate fi agravat dacă picioarele tale au obiceiul de a mirosi după o purtare îndelungată.

Din fericire, nasul tău este departe de picioare, dar nu e frumos să te plimbi ştiind că picioarele tale au un miros neplăcut. Deoarece pielea este un produs natural, ea are un miros natural şi răcoritor. Dacă nu ai mai simţit niciodată miros de piele naturală, miroase o pereche de încălţăminte damă din piele data viitoare când te afli într-un magazin şi simte ce înseamnă calitatea.

Există multe avantaje în a purta încălţăminte damă din piele, în special pentru muncă. Pielea îţi oferă un plus de confort şi protecţie, astfel încât să nu îţi faci griji cu privire la pantofi. Când lucrezi ore întregi, nu vrei să-ţi faci griji că pantofii tăi se vor rupe în picioare. A avea o pereche de încălţăminte damă din piele naturală pentru muncă este o investiţie care îţi va face picioarele să se simtă confortabil pe tot parcursul zilei.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg