De ce trebuie să ţii cont când alegi costumul de baie

1 75630 original jpg jpeg

Te gândeşti ca în acest wekend să faci o mică escapadă la mare împreună cu prietenele tale, dar trebuie să-ţi cumperi alt costum de baie? Pentru a-ţi veni în ajutor, iată un mini ghid care-ţi spune de ce trebuie să ţii cont când achiziţionezi un costum de baie.

Alegerea unui costum de baie nu este o sarcină aşa de grea precum s-ar crede. Tot ce trebuie să faci este să ţii cont de forma corpului pe care o ai. Pentru a te simţi încrezătoare şi pentru a arăta fabulos pe plajă în această vară, ţine cont de următoarele sfaturi.

Costum de baie potrivit pentru forma corpului de pară

best swimsuit for your body shape pear jpg jpeg

Potrivit pentru tine este costumul de baie format din bikini cu talie înaltă şi sutien fără bretele, şi dacă preferi unul dintr-o singură piesă, atunci ar trebui să mergi pe unul asemănător, adică fără bretele. Partea superioară a costumului va susţine sânii şi va face corpul să pară mai simetric, deoarece corpul în formă de pară înseamnă umeri înguşti şi talie lată.

Costumul de baie potrivit pentru femeile cu bustul mare

Femeile care au sânii mari trebuie să aleagă un costum de baie care să le susţină bustul şi astfel se vor simţi în siguranţă în timp ce se mişcă. Optaţi pentru unul dintr-o singură piesă, cu bretele. Este alegerea excelentă!

best swimsuit for your body shape big bust jpg jpeg

Costumul de baie potrivit pentru femeile cu bustul mic

Femeile cu sânii mici nu au de ce să-şi facă griji. Ele pot alege orice model de costum de baie, indiferent dacă-l vor dintr-o piesă sau din două. Însă, dacă vrei să dai senzaţia de sâni mai mari, optează pentru un sutien cu push-up.

best swimsuit for your body shape small bust1 jpg jpeg

Femeile slăbuţe arată foarte bine în acest model de costume de baie

best swimsuit for your body shape skinny jpg jpeg

Costumele de baie dintr-o singură piesă cu imprimeuri florale sau fructe tropicale vor da iluzia că ai un corp mai mult decât perfect, ceea ce este un mare truc. Însă, dacă vrei să porţi un costum din două piese, optează pentru o pereche de bikini cu talie normală.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg