De ce trebuie să ţii cont când porţi animal print

1 81215 original jpg jpeg

Din anii '60 până în anii '70 şi '80, printurile animal (leopard, cel mai des) au fost adesea asociate cu vedetele rock. Cântăreaţa Debbie Harry (Blondie) purta leopard print mai bine decât oricine altcineva. Şi au existat o mulţime de alte vedete care au inclus aceste printuri animal în ţinutele lor, dar probabil că nimeni nu le-a iubit la fel de mult ca Jackie Collins, care a spus că cea mai mare slăbiciune a ei a fost ”purtatul de prea mult animal print”, potrivit TheSun.co.uk. Însă, ultimele prezentări de modă au conţinut articole vestimentare cu printuri animal, tendinţa clasică care a fost prezentă frecvent pe podium în ultimii ani.

În zilele noastre, printurile animal sunt un clasic pentru orice dulap. În întreaga lume a modei, vei găsi cu greu pe cineva care să nu deţină cel puţin un articol vestimentar cu printuri animal. În 2018, tendinţa este din nou la modă, motiv pentru care îţi vom oferi câteva sfaturi în caz că nu ştii cum să le asortezi cu alte materiale şi culori.

Combină-le cu alte printurile

1 jpg jpeg

Chiar dacă animal print este, în sine, un imprimeu foarte frumos, combinarea lui cu o serie de printuri diferite poate arăta şi mai bine. În loc să urmezi regula standard de asortare cu o nuanţă neutră, alege în ţinută articole vestimentare cu dungi, carouri sau chiar florale.

Joacă-te cu nuanţele

2 jpg jpeg

Articolele vestimentare conţin, de obicei, două culori – negru şi camel (galben muştar) sunt cele mai comune. Cu toate acestea, poţi face ţinuta ta mult mai interesantă incluzând şi alte nuanţe. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine cu starea de spirit.

Spune ”da” accesoriilor cu animal print

3 jpg jpeg

Dacă eviţi hainele care conţin animal print şi vrei totuşi să fii la modă, apelează la accesorii precum geantă, pantofi, colier, pălărie. Alege-le când ţinuta este monocromă. Pot adăuga un plus aspectului tău.

Poartă-le cu un model diferit de animal print

6 jpg jpeg

Încearcă să amesteci două sau trei tipuri diferite de animal print, dar nu uita să ai cel puţin un element solid în ţinuta ta. Două straturi distincte de animal print au fost stratificate în acest aspect şi echilibrate cu o fustă simplă, într-o singură nuanţă.

Combină două culori standard

5 jpg jpeg

Printul monocrom (alb-negru) asociat unui articol vestimentar cu imprimeu leopard este o combinaţie de culori perfectă, datorită tonurilor neutre prezente în ambele piese.

;

.Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg