De Halloween, fă-ţi un selfie cu Girafantoma!

1 77866 original jpg jpeg

De Halloween, agenţia de publicitate Armada împreună cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, îi îndeamnă pe tineri să nu le fie frică să meargă la muzeu! Un simplu selfie cu Girafantoma le va asigura intrare gratuită la “Antipa”!

Din păcate, în ziua de azi mulţi tineri au o reţinere în a merge la muzeu. Mersul la film sau o ieşire la bere sună uneori mai bine.

Ne-am dorit să atragem atenţia asupra acestui lucru. În fiecare săptămână, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, se organizează expoziţii interesante şi evenimente din care cu toţii avem ceva de învăţat.

Pentru a vorbi pe înţelesul lor şi pentru a facilita accesul la un astfel de eveniment, ne-am gândit să le facem cunoştinţă cu Girafantoma. Este Girafa “Antipa” care s-a gândit să se costumeze în fantomă de Halloween. Mai mult decât atât, este dornică să facă selfie-uri cu oricine îşi doreşte asta şi îi recompensează cu intrare gratuită la muzeu pe toţi cei care postează selfie-ul împreună cu #girafantoma pe paginile lor.

“E o invitaţie spre mai bine, practic. Fiecare tânăr care ajunge în muzeu va fi mai bogat şi odată cu el, vom fi şi noi. E genul de câştig care nu se simte în portofel, ci în ceea ce ne defineşte pe noi ca oameni, iar asta e mai presus decât orice aspect material.” Aura Sorescu-Alboiu, Creative Director Armada.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” îşi doreşte să contribuie la educarea şi culturalizarea publicului. O face de ani de zile, este o luptă care nu se termină niciodată. Fiecare expoziţie, fiecare eveniment are în spate efortul susţinut pe care echipa “Antipa” îl depune constant fără să obosească.

„Mesajul pe care încercăm să îl transmitem tuturor este că în ştiinţă lucrurile nu trebuie să fie neapărat mereu foarte sobre; adesea este important să descoperim latura amuzantă a muncii de cercetător.” Luis Ovidiu Popa, Director General Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Colaborarea dintre agenţia de publicitate Armada şi Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” aduce împreună oamenii cu dorinţa de a lupta pentru acelaşi lucru. Sunt cei care nu se lasă uşor şi care nu vor să renunţe la ideea că lumea poate fi mai bună.

Nu uitaţi să nu vă fie frică de muzeu! Intraţi! E de bine!

Sursa foto: wikimedia.orgRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg