Din nou la şcoală

1 49414 original jpg jpeg

Pe lângă rechizite, trebuie să acorzi importanţă şi vestimentaţiei celor mici. Alege haine din materiale rezistente, în culori potrivite mediului şcolar: gri, bleumarin, negru şi grena.

Pentru micii şcolari

Şorţul albastru,cămaşa pepită şi gulerul alb formează uniforma fetiţelor din clasele I-IV. Băieţii,în schimb,poartă în primii ani de şcoală pantaloni şi sacou de culoare albastru închis.

Mizează pe lejeritate

Oricât de adorabile sunt fetele îmbrăcate în fuste şi rochii cu volane,cu imprimeu ori colorate,la şcoală este indicat ca micile domnişoare să aibă în ţinute comode,de care să nu se împiedice când merg sau aleargă în recreaţie. O rochie simplă sau un sarafan închis la culoare,cu balerini,este practică şi lejeră. Pentru zile mai friguroase,indiferent că eşti mamă de fetiţă sau de băiat,optează pentru o pereche de pantaloni elastici bleumarin,gri sau negri.

Cămaşa,nelipsită din garderoba şcolarului

Una dintre cele mai versatile articole de îmbrăcăminte pentru copii este cămaşa. Albă ori bleu,simplă sau în carouri,ea poate fi cu uşurinţă asociată cu pantaloni ori fuste. Alege-o pe cea din bumbac,întrucât lasă pielea să respire,fiind ideală pentru micuţii activi.

Piese mai groase

Potrivite pentru prima parte a zilei,când prichindelul tău trebuie să ajungă la şcoală,puloverele şi cardiganele trebuie să se regăsească în garderoba copilului. La modă în acest sezon sunt cele în culori închise,cu nasturi.

Idei Click!pentru femei

Alege un ghiozdan sau o geantă de umăr încăpătoare,din material rezistent. Cele prevăzute cu multe compartimente şi buzunare sunt foarte practice,oferind posibilităţi numeroase de depozitare.

Ai grijă ca prichindelul tău să poarte încălţăminte comodă. La şcoală merg de minune balerinii ori pantofii cu barete sau şireturi,cu talpă joasă.



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg