Dincolo de limite

1 48293 original jpg jpeg

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să-şi contemple în fiecare zi eşecul.

Din ziua în care iubita îi dă papucii,faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic-NZT.

Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului,dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%.

Dintr-odată,i se deschide apetitul pentru cultură,reuşeşte să-şi scrie cartea în doar patru zile şi matematica devine un hobby folositor.

Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit,informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa.

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi cu abilităţi ieşite din comun,Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi-i atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro),unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri.

Dar spre ghinionul lui,omul de afaceri nu-l vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp,succesul lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire,secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare. Va reuşi să se descurce? Vei vedea la sfârşitul filmului!

Regizor:Neil BurgerDistribuţie:Bradley Cooper,Abbie Cornish,Robert De NiroDurata:100 minutePremiera în România:18.03.2011