DJ Sava, Alina Eremia şi What's UP lansează videoclipul "Dulce Amar"

1 67800 original jpg jpeg

DJ Sava, Alina Eremia şi What's Up, pornesc revoluţia play-urilor în mediul virtual cu o super colaborare 'Dulce Amar'. Gusturile, care nu se discută, se amestecă într-un aer disco şi provoacă dependenţă, la fel ca dragostea, cel mai fierbinte subiect al lunii februarie.

"2015 a fost un an incredibil. Am lansat piesele 'Te strig', Bailando, 'Amor a Monaco', am avut un turneu în India, am lansat labelul 'Bold Tracks' şi multe alte proiecte de care sunt mândru. Anul 2016, zic eu, va fi şi mai mult de atât. Vă promit multe surprize plăcute, iat-o pe prima dintre ele - 'Dulce Amar'. Le mulţumesc tuturor, în special Alinei şi lui What's Up",a declarat DJ Sava. 

Alina Eremia,cu o voce senzaţională şi una dintre cele mai îndrăgite artiste din noua generaţie,este încântată de rezultatul aceste colaborări:"Mi-a plăcut piesa din prima şi am ştiut că vreau să facem această colaborare. Cred că mixul acesta de personalităţi, voci, artişti şi versuri mi-a făcut sufletul să vibreze şi cred că sunt multe persoane care se regăsesc în această poveste 'Dulce Amar'!" 

"Iubirea care ţine o viaţă este o balanţă perfectă între 'dulce şi amar'. Mă bucur că fac parte din acest proiect, pentru mine într-o piesă este importantă povestea, iar această piesă o are din plin. Anul acesta este pentru mine anul în care voi lansa multă muzică în diferite stiluri şi sper să fie pe placul tuturor",a mărturisit What's Up. 

Piesa este compusă de către Connect-R, DJ Sava şi What's UP,iar videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu şi a fost filmat în Bucureşti şi Buzău. Party-boy What's Up îşi face de cap într-un autobuz vintage, transformat într-un club cool, cu lumini multicoloare, în timp ce Alina Eremia este muza perfectă care te inspiră şi te emoţionează. Sarea şi piperul este, cu siguranţă, DJ Sava, care ne spune de la pupitrul lui povestea 'Dulce Amar'. 

DJ Sava a colaborat până în prezent cu Raluka, Misha şi a lansat numeroase hituri, precum Aer, "Aromă", Tenerife, Cocktail, "Bailando". Un alt trio care a cucerit publicul este colaborarea dintre DJ Sava, Misha şi Connect-R pentru single-ul "Te strig", lansat la începutul anului 2015. 

Alina Eremia a ajuns în atenţia publicului datorită serialului 'Lalala Band', dar şi-a câştigat titlul de cea mai de succes artistă din noua generaţie prin hit-uri precum 'Cum se face', 'Când luminile se sting' sau 'A fost o nebunie'. Piesele cântăreţei au milioane de vizualizări pe youtube, iar reţelele de socializare demonstrează că Alina este şi una dintre cele mai iubite artiste din România. Pentru că este îndrăgostită de muzică, tânăra cântăreaţa este implicată în compoziţia şi producţia pieselor pe care le interpretează. 

What's Up a lansat recent single-ul şi videoclipul "Piesa mea de dor",continuarea poveştii din hitul "Taxi". Până în prezent,What's Up a compus numeroase piese şi a colaborat cu artişti ca Andra, Marius Moga, Ruby, Shift, Connect-R şi pregăteşte lansarea primului video-album "Poveste Inimii".Recente

Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia