DJ Sava, Alina Eremia şi What's UP lansează videoclipul "Dulce Amar"

1 67800 original jpg jpeg

DJ Sava, Alina Eremia şi What's Up, pornesc revoluţia play-urilor în mediul virtual cu o super colaborare 'Dulce Amar'. Gusturile, care nu se discută, se amestecă într-un aer disco şi provoacă dependenţă, la fel ca dragostea, cel mai fierbinte subiect al lunii februarie.

"2015 a fost un an incredibil. Am lansat piesele 'Te strig', Bailando, 'Amor a Monaco', am avut un turneu în India, am lansat labelul 'Bold Tracks' şi multe alte proiecte de care sunt mândru. Anul 2016, zic eu, va fi şi mai mult de atât. Vă promit multe surprize plăcute, iat-o pe prima dintre ele - 'Dulce Amar'. Le mulţumesc tuturor, în special Alinei şi lui What's Up",a declarat DJ Sava. 

Alina Eremia,cu o voce senzaţională şi una dintre cele mai îndrăgite artiste din noua generaţie,este încântată de rezultatul aceste colaborări:"Mi-a plăcut piesa din prima şi am ştiut că vreau să facem această colaborare. Cred că mixul acesta de personalităţi, voci, artişti şi versuri mi-a făcut sufletul să vibreze şi cred că sunt multe persoane care se regăsesc în această poveste 'Dulce Amar'!" 

"Iubirea care ţine o viaţă este o balanţă perfectă între 'dulce şi amar'. Mă bucur că fac parte din acest proiect, pentru mine într-o piesă este importantă povestea, iar această piesă o are din plin. Anul acesta este pentru mine anul în care voi lansa multă muzică în diferite stiluri şi sper să fie pe placul tuturor",a mărturisit What's Up. 

Piesa este compusă de către Connect-R, DJ Sava şi What's UP,iar videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu şi a fost filmat în Bucureşti şi Buzău. Party-boy What's Up îşi face de cap într-un autobuz vintage, transformat într-un club cool, cu lumini multicoloare, în timp ce Alina Eremia este muza perfectă care te inspiră şi te emoţionează. Sarea şi piperul este, cu siguranţă, DJ Sava, care ne spune de la pupitrul lui povestea 'Dulce Amar'. 

DJ Sava a colaborat până în prezent cu Raluka, Misha şi a lansat numeroase hituri, precum Aer, "Aromă", Tenerife, Cocktail, "Bailando". Un alt trio care a cucerit publicul este colaborarea dintre DJ Sava, Misha şi Connect-R pentru single-ul "Te strig", lansat la începutul anului 2015. 

Alina Eremia a ajuns în atenţia publicului datorită serialului 'Lalala Band', dar şi-a câştigat titlul de cea mai de succes artistă din noua generaţie prin hit-uri precum 'Cum se face', 'Când luminile se sting' sau 'A fost o nebunie'. Piesele cântăreţei au milioane de vizualizări pe youtube, iar reţelele de socializare demonstrează că Alina este şi una dintre cele mai iubite artiste din România. Pentru că este îndrăgostită de muzică, tânăra cântăreaţa este implicată în compoziţia şi producţia pieselor pe care le interpretează. 

What's Up a lansat recent single-ul şi videoclipul "Piesa mea de dor",continuarea poveştii din hitul "Taxi". Până în prezent,What's Up a compus numeroase piese şi a colaborat cu artişti ca Andra, Marius Moga, Ruby, Shift, Connect-R şi pregăteşte lansarea primului video-album "Poveste Inimii".



Recente

Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg