Dormeo vine acum la Top Shop Băneasa

1 51915 original jpg jpeg

Cine îşi doreşte să achiziţioneze saltele, perne sau accesorii de la Dormeo, dar şi alte produse binecunoscute cum sunt vasele cu strat ceramic Delimano sau originalul Dry Cooker, este invitat duminica, 8 iulie la inaugurarea noului magazin Top Shop deschis la parterul centrului comercial din Băneasa Shopping City - galeriile Carrefour, în nordul Capitalei.

Începând cu 8 iulie,magazinul Top Shop va fi deschis clienţilor  de luni până duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00. Fii printre primii 500 câştigători cu “Roata Norocului” la Top Shop Băneasa în perioada 8 – 14 iulie

În prima săptămână de la deschidere,primii 500 de clienţi pot beneficia de reduceri de 10% la orice produs achiziţionat,iar cine îşi face cumpărăturile până la sfarsitul lunii iulie,primeşte garantat un cadou surpriză participand la concursul « Roata Norocului ».

Slovenii de la Studio Moderna deţin până în prezent 16 magazine Top Shop şi Dormeo în marile oraşe din ţară:Bucureşti,Constanţa,Timişoara,Iaşi,Cluj,Suceava,Sibiu,Craiova,ultimele 2 magazine fiind deschise în luna iunie în Piteşti şi Brăila.

În afara de magazinului din Băneasa Shopping Center,Studio Moderna are în vedere deschiderea a două noi centre comerciale în această lună,urmând ca până la sfârşitul anului 2012,lanţul Top Shop să cuprindă 20 puncte de desfacerea în România.

În magazinele Top Shop şi Dormeo sunt comercializate mai mult de 500 de produse din gamele  Dormeo,Delimano,Kosmodisk,Walkmaxx,Shark,produse de îngrijire Ivyss,dar şi best sellere Top Shop precum bine cunoscutele tigăi Dry Cooker şi Hot Pan.