Eleganţi şi uşor de purtat - leggings negri pentru femei

1 cpf jpg jpeg

Cum deja ştii dacă vrei să ai o garderobă modernă completă, versatila trebuie să ai un tricou alb, o cămaşă albă, o pereche de blugi, o rochie neagră şi o pereche de pantaloni leggins.

Cei din urmă sunt piese cheie care conferă ţintelor un aer relaxant, dar elegant, ceva rafinament sau dimpotrivă vibe dinamic. Trebuie să recunoaştem că farmecul unei perechi de pantaloni leggings negrii cu greu poate fii egalat.  Cu ajutorul partenerului de încredere Bolf, poţi selecta modele perfecte care merită să se regăsească în garderoba ta. Ai o varietate mare de modele, piese de calitate dar şi instrumente eficiente de achiziţionarea a pantalonilor care ţi se potrivesc. 

Leggings negrii - care îi selectezi?

Selectarea perechii perfecte de colanţi este o sarcină provocatoare, însă una destul de plăcută. Pantalonii leggings trebuie să se potrivească perfect, trebuie să arate ca o a doua piele, nu trebuie să facă cute  sau să aibă lungime nepotrivită. Alege colanţi cu talie înaltă, dacă-ţi doreşti să creezi aspect de abdomen ferm. Multe modele au zona bazinului dublată, deci pot ascunde micile imperfecţiuni, ba chiar pot înlocui articole de lenjerie modelatoare, permiţându-ţi să afişezi ţinute impecabile cu aspect de abdomen bine definit.

Poţi verifica tabelul de mărimi Bolf, pentru a avea garanţia că faci corect alegerea. Alege leggings lucioşi dacă doreşti să îi integrezi în ţinute sport sau cu accente urbane, în ambele situaţii se potrivesc perfect. Selectează colanţi din bumbac negrii dacă-ţi doreşti să îi pui în valoare în outfituri casual relaxante expresive. Pentru outfiturile cosmopolite sunt potriviţi colanţii realizaţi din piele ecologică. 

Cum combini colanţii negrii?

Am hotărât să transformăm leggings negrii în vedete, aşa că vom descoperi toate piesele care îţi permiţi să pui în valoare colanţii negrii. 

Colanţii negrii în ţinute sport

Ţinutele sport par a fi reprezentative când vorbim de colanţi negrii. Sunt articole, care împreună cu bustieră şi adidaşii de sală crează ţinute de antrenament impecabile. Poţi purta astfel de combinaţii în sala de fitness, la zumba, în parc la alergare, sau pentru a realiza orice altă activitate dinamică. Dacă vrei să te bucuri de antrenamente în aer liber în sezonul rece, completezi ţinută cu o bluză de trening termică care îţi asigură confortul necesar. Vezi? Cu lucruri de bază se realizează ţinute confortabile.

Colanţi negrii în outfituri urbane

Dacă vrei să te bucuri de avantajele colanţilor şi de outfituri urbane impresionante doar lipsa de imaginaţie poate fii o piedică. Poţi combina colanţi preferaţi cu hanorace lejere, şepci şi sneakersi asortaţi sau cu fuste scurte, topuri elegante şi pantofi cu toc. La fel de uşor poţi combina pantalonii pe care îi adori cu rochii tip cămaşă sau tricouri oversized şi veste tricotate. Dacă vorbim de ţinute autentice, trebuie să te bazezi pe avantajele accesoriilor. Selectează genţi de umăr, rucsacuri, curele sau brăţări potrivite şi pune-ţi amprenta asupra ţinutei pe care o iubeşti. 

Colanţii negri îşi ţinutele elegante

Versatilitatea colanţilor nu este limitată. Poţi purta colanţii preferaţi la ţinute elegante de petrecere. Poţi combina în mod desăvârşit outfiturile cu rochii cu paiete şi sandale cu toc înalt. Dacă vorbim de rochii decoltate sau de modele puternic decupate, colanţii sunt exact piesele care aduc echilibru şi contribuie la crearea echilibrului vizual.

Acestea sunt doar câteva idei de integrarea a colanţilor negrii însă nu sunt singurele. Îndrăzneşte să descoperi farmecul acestor piese magice. 



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg