Expoziţie de pisici, weekendul acesta în Bucureşti

1 77910 original jpg jpeg

Peste 250 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la Expoziţia Internaţională Felină de Toamnă – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 4-5 noiembrie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, Bucureşti.  

Expoziţia, deschisă în ambele zile între orele 10-17, va avea ca punct culminant concursul “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici din expozitie se vor întrece pentru un loc pe podium. Un prestigios juriu internaţional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx şi Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientală şi Siameză.

Sâmbătă 4 noiembrie, în pauza dintre arbitraj si concursul final “Best in Show”, crescătorii de Maine Coon, cea mai mare rasă de pisici din lume, au pregătit pentru public o prezentare specială.

Tot sâmbătă, pentru că este Lună Plină, iar participanţii vor încă să se bucure de Halloween, într-un concurs special intitulat “Full Moon Dark Cats”, pisicile negre se vor întrece întrece pentru titlul de “Cea mai frumoasă şi mai neagră ca noaptea”.

Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziţiei se va desfăşura şi campania “ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donaţii (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizaţiile pentru protecţia animalelor vor aduce pisici vaccinate şi sterilizate, spre adopţie.

Vizitatorii vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe faţă. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preţuri promoţionale, produse şi accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât şi iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poşete).

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Sursa foto: People.comRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg