Fantasmio - Spectacol de Magie şi Iluzionism pentru copii (concurs)

1 73936 original jpg jpeg

Pe 1 aprilie are loc cel mai modern Spectacol de Magie şi Iluzionism pentru copii: trucuri interactive, oameni pe picioroange, bufoni şi surprize

Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi la cel mai modern spectacol de magie! Show-ul va fi susţinut de binecunoscutul magician si iluzionist Bogdan Muntean,fost concurent la Românii au Talent,desemnat Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din România!

Echipa BluParty şi Bogdan Muntean le pregătesc copiilor un spectacol interactiv de magie şi iluzionism,plin de trucuri magice captivante,show de lumini şi momente pline de mister. 

Spectacolul are loc pe 1 Aprilie,la Palatul Copiilor din Bucureşti şi va dura o oră,timp în care copiii şi părinţii vor asista la un show cu iluzionism de calitate. Potrivit pentru copii,dar şi pentru adulţi,spectacolul Fantasmio va fi plin de clipe de suspans,magie,umor şi aplauze. 

Cine este magicianul Bogdan Muntean?

Bogdan Muntean a fost desemnat Cel Mai Bun Magician din România în anul 2014. Acesta este elevul lui Matei Retos,câştigătorul Campionatului Mondial de Magie din 1973. Bogdan şi-a început activitatea de iluzionist în 2004,iar de atunci a susţinut sute de evenimente de magie pentru copii şi adulţi,şi a participat la binecunoscutul show de televiziune Românii au Talent!

“Spectacolele puse în scenă de Bogdan sunt cele mai moderne show-uri de iluzionism din România. Lucrăm de câteva luni împreună la conceptul showului care va avea loc în Aprilie. 

Bogdan va crea o atmosferă de poveste prin intermediul regiei bine puse la punct,scenografiei şi trucurilor magice complexe,care îi fascinează pe copii şi părinţi. Iar showul va fi foarte interactiv,cu mulţi copii care vor veni pe scenă alături de el pentru diverse trucuri!” povesteşte Alexandra Timofte,coordonatoarea evenimentului.

Înainte de spectacol,părinţii şi copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu un om pe picioroange şi cu bufoni veseli,care vor face un mini spectacol menit să îi ajute intre în atmosfera de poveste. 

De asemenea,participanţii vor avea ocazia să se fotografieze în diverse ipostaze amuzante,cu accesorii special create pentru eveniment,dar şi cu magicianul. 

La plecare,organizatorii le vor oferi copiilor şi un cadou surpriză!

Vrei să câştigi 3 invitaţii la spectacolul de magie "Fantasmio"?

e9eb201067bd60f36998f5ec0f55c884 jpg jpeg

Iată ce trebuie să faci:

Lasă un comentariu mai jos şi spune-ne cu cine ţi-ar plăcea să vii la acest spectacol. 

Câştigătoarea concursului este

. Felicitări! Asteptam datele tale de contactRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg