Festival de scurt metraje la Bucureşti pe 21 aprilie

simeon stalpnicul png

Pe 21 aprilie te aşteptăm la Palatul Bragadiru pentru a viziona cele mai noi scurt metraje ale Festivalului Future Shorts Romania. Future Shorts Romania face parte din reţeaua Future Shorts, cea mai mare reţea de filme de scurt metraj din lume.

La nivel mondial,evenimentul s-a lansat ca o reacţie la dorinţa publicului de a trăi experienţa filmului într-un alt mod decât cel convenţional. Îmbinând universul filmului cu cel al artei şi al muzicii,Future Shorts Romania îşi propune să aducă o revoluţie printre evenimentele de acest gen,un spectacol interactiv unic,care să implice fiecare spectator în parte.

Alături de vizionarea celor mai premiate scurt-metraje,concerte,scurte reprezentaţii teatrale şi expozitii de artă fotografică,publicul este implicat în acelaşi timp în acest tip de eveniment interactiv,organizat în premieră în România. Întregul eveniment Future Shorts devine un film.

Cum anume? Momentele cheie ale evenimentului devin parte din scenariu. Invitaţii devin actori ai filmului,combinând momente de improvizaţie cu cele de interacţiune spontană. Acesta va fi primul eveniment de acest gen din România,primul film de scurt metraj realizat ad-hoc,în cadrul unui eveniment.

Prezentatori:Dragoş Bucur şi Aylin Cadir