FILM. Acasă la Coana Mare 3. Aşa tată, aşa fiu

1 48228 original jpg jpeg

Dacă vrei să ai parte de o seară în care să te amuzi copios, nu rata a treia parte a producţiei „Acasă la Coana Mare”, care se va difuza pe marile ecrane începând cu luna martie.

De data aceasta,comedia îi aduce în prim plan pe renumitul agent FBI Malcolm Turner,deghizat în Coana Mare,şi pe fiul lui vitreg,Trent. Intriga acestei părţi?

Ei bine,totul pleacă de la o întâmplare nefericită care face ca Trent să fie martor la o crimă. Prin urmare,cei doi sunt nevoiţi să intre sub acoperire la o şcoală de fete,pentru a nu fi găsiţi de criminal.

Pe lângă renumita Coana Mare,pusă cu succes în scenă de tatăl vitreg,Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine,elevă la o şcoală de fete. O serie de situaţii amuzante se iscă atunci când cei doi încearcă să se integreze în grupul fetelor.

Tatăl şi fiul vitreg trebuie să găsească criminalul (înainte să-i găsească el) şi să-i dovedească vinovăţia. Vor reuşi oare cei doi să afle la timp cine este criminalul?

Nu-ţi stricăm supriza finalului şi te lăsăm să descoperi singură cum decurg lucrurile la final. La sfârşit,nu ne rămâne decât să-ţi urăm vizionare plăcută!

Regizor:John WhitesellDistribuţie:Martin Lawrence,Brandon T. JacksonDurata:107 minutePremiera în România:04.03.2011Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg