Film - The Hangover II

1 48550 original jpg jpeg

După petrecerea memorabilă a burlacilor pe care Phil Wenneck, Alan Garner şi Stu Price i-au organizat-o bunului lor prieten Doug Billings în Las Vegas, adică prima parte a seriei de filme „The Hangover˝, urmează ca Stu să treacă prin aceeaşi experienţă.

 În a doua parte a producţiei,el nu vrea să-şi asume niciun risc înainte de propria căsătorie şi-şi invită amicii în Thailanda la o masă care se vrea complet lipsită de peripeţii.

Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg şi blajinul Stu Price învaţă pe pielea lui că aventurile de care poate avea parte în Bangkok sunt mai sălbatice decât cele pe care le oferă Las Vegas-ul.

După seara în care îşi sărbătoreşte petrecerea burlacilor,se trezeşte tatuat pe faţă,în stilul pugilistului Mike Tyson,de către un specialist în tatuaje irlandez stabilit în Thailanda,şi îl are din nou ca un ghimpe în coaste pe mafiotul Mr. Chow.

Deranjat de acţiunile lor,mafiotul are ceva de împărţit cu cei patru nord-americani puşi pe şotii şi le face viaţa un chin. Va ajunge oare Stu la propria nuntă? Urmăreşte filmul şi vei afla!

Regizor:Todd PhillipsDistribuţie:Zach Galifianakis,Bradley Cooper,Ed HelmsDurata:100 de minutePremiera în România:06.06.2011Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg