Filme gratis pentru copii

1 51338 original jpg jpeg

Nu ştii ce să faci cu cel mic în vacanţă? Ei bine, avem o soluţie pentru tine. Îl poţi trimite gratis la film. În plus, toată familia beneficiază de o reducere la biletul de intrare.

Începând din 9 Aprilie şi până în 27 Aprilie,cei mici pot să-şi petreacă vacanţa într-un mod cât mai distractiv şi amuzant. Vacanţa de Paşte le va oferi copiilor posibilitatea de a petrece mai mult timp liber alături de personajele lor preferate din filmele cu eroi şi personaje din poveşti.

La cinematograful Grand Cinema Digiplex,din Băneasa Shopping City,Bucureşti,se difuzează filme gratis pentru copii. Micuţii vor putea să păşească în lumea personajelor animate din „Gnomeo&Juliet”,„Alvin 3”,„We bought zoo”,„The Muppets” şi „Puss in Boots 2”.

De luni până vineri,până la ora 18:00,păşeşte alături de copil în lumea amuzantă şi interesantă a unor personaje de vis. Îl poţi lua şi pe partenerul tău la plimbare,deoarece părinţii care îi însoţesc pe copii la film beneficiează de un preţ special. Biletul costă 15 lei.



Recente