Forma rujului spune multe despre tine

1 67017 original jpg jpeg

Se spune că femeile din Mesopotamia au fost primele care l-au inventat şi folosit. Rujul nu trebuie să lipsească de pe buzele femeilor, deoarece acesta spune multe despre tine şi defineşte feminitatea. Contează mult forma pe care o ai la ruj.

Iată ce spune forma rujului despre personalitatea ta:Rujul cu forma conică

Personalitatea ta este de polarizare. Fie iubeşti prea mult oamenii,fie nu-i iubeşti deloc,sau ei pe tine. Acest lucru nu te deranjează,deoarece ai mândrie,eşti încăpăţânată şi destul de îndrăzneaţă ca să împărtăşeşti gândurile în faţa altora. În ciuda acestor lucruri,eşti mereu gata să oferi sprijin atunci când cei apropiaţi au nevoie.

Rujul cu forma dreaptă

Cei din jur apelează de multe ori la tine,deoarece eşti inteligentă,amuzantă,într-un singur cuvânt,eşti fermecătoare. Totuşi,poţi deveni fustrată în timpul discuţiilor,şi greu te stăpâneşti ca să nu te cerţi cu cei care nu sunt de acord cu tine. Aşadar acest aspect al personalităţii îi enervează pe cei dragi. Preferi să te uiţi la filme de comedie romantice,deoarece le găseşti nerezonabile.

Rujul cu forma rotunjită

Camera de zi este partea preferată a casei tale. Îţi place să fie mereu curată şi suficient de confortabilă şi spaţioasă pentru cei care vin în vizită la tine. Să ai grijă de familie este cel mai important lucru din viaţa ta,dar îţi faci timp şi pentru hobby-uri,cum sunt muzica,scrisul sau desenul.

Rujul cu forma aproape de cea originală

Ca un copil,te-ai simţit inconfortabil dacă ai încălcat regulile. Chiar şi astăzi,vei fi nervoasă şi dezamăgită de alte persoane sau de cineva care ţi-a rănit sentimentele. Pe o parte,această empatie te-a făcut o persoană  mai simpatică,deoarece eşti mereu o componentă valoroasă în orice echipă,atât la locul de muncă,cât şi social.

Rujul cu forma concavă

Inteligentă şi sexy,eşti în mod natural bună la flirt,o trăsătură care te face să obţii invidie din partea prietenilor. În vacanţă preferi să stai toată ziua la piscină,decât să faci alte activităţi mai interesante. Ocazional eşti obraznică,dar ştii bine cine eşti şi ce vrei,eşti mândră de realizările tale,şi în plus,eşti bună la karaoke.  

Credit foto:www.housebeautiful.com  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg