FOTO Cele mai neinspirate obiecte vestimentare din moda anilor ’70. Unele se mai poartă şi astăzi

1 papuci platforma jpg jpeg

Experţii în modă spun că aceste tendinţe din moda anilor ’70 ar trebui să rămână în trecut, deoarece nu se mai potrivesc standardelor actuale. Tu le-ai purta?

Anul 1970 a reprezentat o perioadă importantă pentru lumea modei. Pe atunci, se purtau stilurile punk, glam şi disco, pe care mulţi le adorau. Uşor îndrăzneţe, unele obiecte vestimentare reflectau personalitatea celor care le purtau, însă, potrivit stilistului Candy Holladay, unele dinte ele ar trebui să dispară de pe piaţă. „Au fost cele mai rele lucruri pe care oamenii le-au purtat vreodată‟, spune expertul.

Costumul de baie croşetat. În anii ’70 croşetatul era una dintre activităţile preferate. De la mănuşi, şosete şi veste, toate acestea se purtau. Excepţie nu a făcut nici costumul de baie croşetat, pe care încă îl întâlnim şi astăzi în unele magazine. „Firele croşetate sunt grele atunci când se udă, aşa că riscaţi să vă alunece costumul de baie. Dacă nu se udă, materialul îţi provoacă iritaţii sau mâncărime şi sunt este ceva confortabil pentru piele, în special pentru zonele sensibile‟, remarcă expertul în modă, pentru „bestlifeonline‟.

Rochiile „maxi‟ cu volane. „Rochiile „maxi‟ erau făcute dintr-un material greoi şi aveau, de asemenea, prea multe volane largi. Te acoperea total o astfel de rochie. Nu cred că ar trebui să mai vedem aşa ceva astăzi‟, spune Candy Holladay.

Papucii tip platformă. Într-adevăr, platformele parcă au existat mereu în viaţa noastră. Acest stil de încălţăminte a fost mereu prezent în modă, „Au existat platforme atât de nebuneşti care aveau 10 centimetri, au existat papuci cu platformă... Oamenii nici măcar nu puteau să meargă cu aceşti papuci. Ar trebui să dispară din modă‟, remarcă specialistul.

Costumele din polistiren. „În mod normal, aceste costume erau în carouri şi făcute dintr-un polistiren foarte gros, care era şi foarte rigid. Când purtai costumul, se mişca cu tine, într-un mod foarte prost. Rezultatul era un aspect îngrozitor. Ca să nu mai vorbim că grosimea polistierului te supraîncălzea‟, spune expertul.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!