FOTO Cele mai neinspirate obiecte vestimentare din moda anilor ’70. Unele se mai poartă şi astăzi

1 papuci platforma jpg jpeg

Experţii în modă spun că aceste tendinţe din moda anilor ’70 ar trebui să rămână în trecut, deoarece nu se mai potrivesc standardelor actuale. Tu le-ai purta?

Anul 1970 a reprezentat o perioadă importantă pentru lumea modei. Pe atunci, se purtau stilurile punk, glam şi disco, pe care mulţi le adorau. Uşor îndrăzneţe, unele obiecte vestimentare reflectau personalitatea celor care le purtau, însă, potrivit stilistului Candy Holladay, unele dinte ele ar trebui să dispară de pe piaţă. „Au fost cele mai rele lucruri pe care oamenii le-au purtat vreodată‟, spune expertul.

Costumul de baie croşetat. În anii ’70 croşetatul era una dintre activităţile preferate. De la mănuşi, şosete şi veste, toate acestea se purtau. Excepţie nu a făcut nici costumul de baie croşetat, pe care încă îl întâlnim şi astăzi în unele magazine. „Firele croşetate sunt grele atunci când se udă, aşa că riscaţi să vă alunece costumul de baie. Dacă nu se udă, materialul îţi provoacă iritaţii sau mâncărime şi sunt este ceva confortabil pentru piele, în special pentru zonele sensibile‟, remarcă expertul în modă, pentru „bestlifeonline‟.

Rochiile „maxi‟ cu volane. „Rochiile „maxi‟ erau făcute dintr-un material greoi şi aveau, de asemenea, prea multe volane largi. Te acoperea total o astfel de rochie. Nu cred că ar trebui să mai vedem aşa ceva astăzi‟, spune Candy Holladay.

Papucii tip platformă. Într-adevăr, platformele parcă au existat mereu în viaţa noastră. Acest stil de încălţăminte a fost mereu prezent în modă, „Au existat platforme atât de nebuneşti care aveau 10 centimetri, au existat papuci cu platformă... Oamenii nici măcar nu puteau să meargă cu aceşti papuci. Ar trebui să dispară din modă‟, remarcă specialistul.

Costumele din polistiren. „În mod normal, aceste costume erau în carouri şi făcute dintr-un polistiren foarte gros, care era şi foarte rigid. Când purtai costumul, se mişca cu tine, într-un mod foarte prost. Rezultatul era un aspect îngrozitor. Ca să nu mai vorbim că grosimea polistierului te supraîncălzea‟, spune expertul.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg