Galben muştar: cum să porţi superba culoare în această toamnă

galben muştar jpeg

Culoarea care nu lipseşte din scenă în timpul sezonului rece este galben muştar. Această nuanţă poate lumina până şi zilele ploioase şi tulbure de toamnă, plus că este cea care-ţi va ridica moralul.

Există mai multe modalităţi de a o purta această nuanţă frumoasă,deoarece se găsesc articole vestimentare de toate modelele,până şi accesorii.

Iată câteva modalităţi de a purta galben muştar: Sacou şi jachetă

O modalitate de a purta culoarea galben muştar este îmbrăcarea unui sacou sau a unei jachete. Această culoare arată foarte bine în combinaţie cu negru,alb,gri,vişiniu,denim,astfel încât să poţi finaliza ţinuta cu un sacou. Iar când vine vorba de încălţăminte,nu trebuie să-l asortezi cu această culoare,ci cu negru,bej sau gri.

30dcd7648d94f2e8d5efba1b2722669a jpg jpeg

Bluză galben muştar

Puloverul este must-have-ul toamnei,aşadar,poţi adăuga în garderobă unele de culoarea galben muştar. Asortează-l cu perechea preferată de blugi skinny sau cu pantaloni negri. În plus,dacă iubeşti să porţi fustă,poţi completa ţinuta cu bluză de această nuanţă. Va arăta foarte bine,mai ales dacă alegi combinaţia dintre negru şi galben muştar.

a401fe8eb0bddfd1b82e6d838db34741 jpg jpeg

Pantaloni

O altă modalitate de a purta galben muştar în această toamnă este prin purtarea de pantaloni de această nuanţă. Pot fi găsiţi în mai multe stiluri şi îi poţi asorta în mai multe moduri. Totul depinde de stilul pe care vrei să-l adopţi. De exemplu,poţi alege o pereche de pantaloni cu talie înaltă galben muştar cu o bluziţă neagrăşi geacă de piele pentru ţinuta office.

8f4fa1a84bf70119d7079c162b8e1c89 jpg jpeg

Fusta galben muştar

Şi fusta poate face,de asemenea,parte din garderoba de toamnă. Aşadar,dacă ai o fustă cereion sau orice alt model de nuanţa galben muştar,nu ezita s-o îmbraci. În plus,în funcţie de restul ţinutei şi stilul fustei,o poţi combina cu pantofi cu toc,cizme sau ghete.

Accesorii

În cazul în care nu vrei să optezi pentru un articol vestimentar,poţi alege accesoriile galben muştar. De exemplu,eşarfa,care este must-have-ul toamnei,se găseşte şi în această nuanţă,şi arată foarte bine la gâtul unei doamne. Sau geanta,pe care o poţi lua la o ţinută monocromatică pentru a adauga un strop de culoare. De asemenea,le poţi combina cu nuanţe ale toamnei,cum sunt gri sau vişiniu.

8e61453c3199bbc79a4f4cb15de3fad0 jpg jpeg

Credite foto:www.fashionsy.comRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg