Gaşca Zurli prezintă în premieră un nou personaj spectaculos

1 iuti 1920x1080 spons jpg jpeg

Gaşca Zurli, celebrul proiect fenomen din România, îl prezintă, în premieră, pe Iuti, cel mai nou personaj din lumea Zurli, într-un spectacol unic, exact în ziua de Florii. Pe 25 aprilie, Iuti şi Gaşca Zurli îi învaţă pe copii şi părinţi lecţia iertării şi a prieteniei, într-o perioadă în care întreaga lume are nevoie de căldură şi bunătate.

Emoţia şi veselia Zurli vor face echipă şi vor pleca din mijlocul Bucureştiului şi vor ajunge în casele românilor din toată lumea. Iepuraşul Iuti, cel mai nou personaj din Gaşca Zurli, este campionul tuturor lucrurilor făcute repede şi bine. Chiar în timp ce pregătea cadourile şi surprizele de Paşte, Iuti a fost răpit de vrăjitoarea Tura Vura. Ce vor face prietenii lui din Gaşcă şi cum vor reuşi să-l salveze, descoperim cu toţii într-un spectacol interactiv şi educativ marca Zurli.

Personaj nou şi invitat special

Şi pentru că spectacolele Zurli au numeroase surprize, invitatul special al acestui eveniment este nimeni altul decât Magicianul Marian Râlea, cel care va stârni bucurie în rândul copiilor şi nostalgie şi emoţie în rândul adulţilor, care se vor întoarce cu gândul la cea mai frumoasă perioadă a copilăriei.

“În Duminica Floriilor vrem să facem ceva ce n-am mai făcut până acum. Să ne conectăm cu prietenii noştri din toată ţara şi din toată lumea. Şi să creăm împreună cel mai frumos moment de recunoştinţă şi iertare. Bunătatea se învaţă de acasă. Iubirea se simte, în primul rând, în familie. Iar anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie să ne amintim pentru ce suntem recunoscători şi să ne bucurăm de tot ce avem.” – Mirela Retegan

Prin spectacolele Zurli primeşti nu numai momente artistice minunate, pentru copii şi adulţi, dar şi idei prin care poţi să creezi momente speciale la tine acasă. Cu fiecare spectacol, Gaşca Zurli aduce în sufrageria spectatorilor veselia şi bucuria, împreună cu o temă care ajută părinţii şi copiii să se exprime mai bine, să se cunoască şi să se apropie mai mult.  Spectatorii îşi vor aminti că nimic nu e mai important decât iubirea celor care contează cu adevărat.

Pentru că energia Zurli trece dincolo de orice ecran şi ajunge direct la voi, spectacolul se va transmite live, pe platforma de livestreaming www.streamerse.net, în ziua de 25 aprilie, de la ora 18.00. Până la data evenimentului, spectatorii vor primi de la Gaşca Zurli toate detaliile despre cum ajunge show-ul de pe scenă direct în casă la ei.

Biletele sunt disponibile pe următorul link https://streamerse.net/event/gasca-zurli-prezinta-spectacolul-iuti-prietenul-la-nevoie-se-cunoasteRecente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg