Ghid definitiv pentru găsirea blugilor perfecţi (şi care ţi se potrivesc cel mai bine)

1 clickpentrufemei eduardo pastor 3oejsu5oqvk unsplash jpg jpeg

Blugii au fost uitaţi în dulapurile de pe jumătate de planetă în timpul izolării de anul trecut. Anul 2020 va fi amintit ca fiind anul alergiei globale (şi mentale) la această îmbrăcăminte. Păreau să fi fost retrogradaţi în uitare, dar o pereche bună de blugi nu moare niciodată. Cel care a fost un simbol al „clasei muncitoare”, pantalonii care au devenit cel mai bun aliat în uniforma informală în ultimul secol, continuă să fie unul dintre elementele esenţiale şi din garderoba noastră.

Este prezent în look-ul taţilor, mamelor, copiilor şi chiar bunicilor. Este una dintre acele puţine piese vestimentare care reuşeşte să se îndrăgostească de toate tipurile de public.

Este, de asemenea, o piesă vestimentară versatilă, deoarece este capabilă să ne însoţească în multe stiluri, chiar şi atunci când cumpărăm ceva cu care nu ştim ce să asortăm, apare cea mai recurentă variantă... blugii noştri preferaţi! În ciuda faptului că este o piesă vestimentară atât de comună, este una dintre cele mai dificil de cumpărat corect. Suntem capabili să avem până la zece modele în garderoba noastră, dar, dintre toate, şi cu noroc, doar o pereche va fi cea mai confortabilă, pentru că nimeni nu a spus că a cumpăra corect un blugi este o sarcină uşoară. Prin urmare, vom oferi câteva sfaturi care să te ajute să obţii acel denim mult aşteptat care ţi se potriveşte cu adevărat.

1 - Calitatea materialului:

Important este ca blugii să fie elastici, să se adapteze perfect la silueta noastră, permiţându-ne să ne mişcăm şi fără să se deformeze la spălări repetate.

Blugi dama Emag oferte speciale inainte de Black Friday!

2 - Culoare:

Am putea scrie despre această chestiune ore în şir, dar să ne concentrăm pe alegerea culorii atemporale de denim. Adică cea care vă va fi alături de la 1 ianuarie până la 31 decembrie. Pentru asta recomandăm doua culori: blugi albaştri, nici prea deschisi, nici prea inchisi, sau blugi gri.

3 - Lungime:

Există multe îndoieli care gravitează în jurul lungimii corecte a blugilor. Ar trebui să fie vizibile gleznele? Şi dacă îmi pliez pantalonii, cât de lat ar trebui să fie acel pliu? Este de preferat sa indoim blugii cativa centimetri si sa lasam putina piele sa se vada. În acest fel, ne stilizăm picioarele şi este o modalitate de a folosi acele botine care ne plac atât de mult.

4 - Modelul ideal în funcţie de silueta ta:

În general, este important de ştiut că blugii cu tonuri deschise sau aspect uzat tind să ne „lăţească” silueta, în timp ce culorile închise ne fac să arătăm mult mai stilizate. Dacă vrem să ascundem acele kilograme în plus şi să obţinem efectul de slăbire, cel mai potrivit ton este o culoare închisă şi neutră a blugilor.

Dacă doriţi să vă ascundeţi şoldurile, alegeţi blugi de culoare închisă, cu croiala dreaptă. Atenţie la cusături, să fie închise la culoare şi să nu existe accesorii. De asemenea, uita de pliurile deschise, aceste tipuri de detalii iti maresc optic soldurile, la fel ca si cum am opta pentru blugi cu imprimeuri mari. Alege modelele mai ales cu talie medie sau inalta, deoarece din spate vei arata mult mai stilizata.

Dacă preferaţi să vă puneţi în valoare şoldurile, ar trebui să alegeţi pantaloni cu buzunare la spate pentru a da volum fesei şi ar trebui să optaţi şi pentru detalii laterale, precum ştifturi. Croiala care favorizeaza cel mai mult aceste fete este tipul skinny cu talie joasa. Dacă vă plac blugii imprimaţi sau în nuanţe mai deschise, aceasta este cea mai bună alegere.

Pentru cele care vor să exprime mai mult creativitatea sau simţul artistic, este important să afle că blugii de damă cu printuri sunt foarte populari acum. Fie că este vorba de modele abstracte sau imagini cu personaje din desene animate, acest model de blugi dama este foarte versatil si aduce o schimbare inovativă clasicului denim.

Ce blugi se vor purta în 2022

Pentru anul 2022 nu există limite in ceea ce priveşte nuanţele de denim pe care vrei să le încerci. Ce observăm este că sunt mai populare culorile mai deschise de denim şi cu precădere modelele in doua tonuri de culoare. Dacă te-ai plictisit de albastru şi negru acum este momentul ideal să incerci blugi damă în nuanţe de maro, alb sau chiar roz.

Incearcă modele de blugi dama in culori aprinse pentru un look de efect sau optează pentru o ţinută monocromatică în nuanţe de crem pentru un stil simplu si casual.

Anul 2022 o să fie potrivit pentru a-ţi manifesta creativitatea în termen de modă. Chiar dacă de obicei nu faci alegeri extravagante atunci cand decizi cu ce să te îmbraci, să experimentezi cu noi modele de blugi nu te va scoate prea mult din zona de confort. Şi că tot vorbim de confort, sezonul urmăror de fashion ne oferă din plin acest lucru prin modelele de blugi damă cu croială relaxată şi largă. Va fii mai uşor ca niciodată să fii trendy şi să te simţi bine.