Greşeli vestimentare care îţi adaugă kilograme în plus

1 78763 original jpg jpeg

De la pulovere prea largi şi prea groase şi geci voluminoase, pâna la haine prea strâmte pe corp, există câteva tipuri de haine de iarnă care te fac să arăţi ca şi cum ai avea cel puţin 10 kilograme în plus, chiar şi în cazul în care eşti foarte slabă. Dacă vrei să arăţi cât mai bine şi să îţi pui în evidenţă silueta într-un mod care să te flateze, e bine să eviţi aceste greşeli vestimentare.

Porţi haine prea mulate

1 haine stramte jpg jpeg

Hainele croite frumos vor arăta inestetic dacă sunt alese cu o mărime prea mică. Acceptă-ţi corpul aşa cum e şi nu te gândi că dacă le vei alege mai strâmte te vor face să arăţi mai slabă. Dimpotrivă, se va vedea că te strâng şi, în plus, vor da senzaţia de câteva kilograme în plus. Fii atentă şi la materiale şi chiar dacă sunt din ţesături elastice, însă au mărimea nepotrivită, evită-le.

Alegi piese masculine nepotrivite

haine masculine jpg jpeg

Chiar dacă hainele feminine sunt frumoase, poţi împrumuta, din când în când, din garderoba iubitului tău. Sau, şi mai bine, să-ţi cumperi câteva piese vestimentare de inspiraţie masculină, însă croite pentru femei. De exemplu, dacă vrei să porţi blugi lejeri – „boyfriend’s jeans“, s-ar putea să îţi vină prea mare în şolduri, deoarece au fost special concepuţi pentru un corp de bărbat.

Sutien ales greşit

sutien ales gresit jpg jpeg

Mai importantă decât ţinuta în sine este lenjeria pe care o porţi, în special dacă hainele sunt mulate. În lipsa unui sutien potrivit, pe lângă faptul că zona pieptului va arăta urât, te va şi incomoda şi nici nu îţi va oferi susţinerea necesară. De obicei, una dintre cele mai întâlnite greşeli este alegerea unui sutien care are cupele prea mici.

Haine fără o formă anume

haine fara forma jpg jpeg

Dacă optezi pentru piese vestimentare precum cea din imagine, fără formă, pe lângă corp, poţi da senzaţia că ai câteva kilograme în plus. Fără să ai talia marcată, o rochie te poate arăta ca şi cum nici nu ai avea mijloc. Aşa că ai grijă la modelul pe care îl alegi, care pe lângă faptul că ar trebui să să te avantajeze, ar fi indicat să mascheze şi micile imperfecţiuni.

Pantofi butucănoşi

pantofi butucanosi jpg jpeg

O pereche de pantofi bine aleasă îţi va alungi picioarele, va da senzaţia că sunt mai subţiri, însă dacă aspectul este masiv, vor crea efectul opus. Evită platformele sau încălţămintea gladiator şi optează mai degrabă pentru încălţăminte cu vârful uşor ascuţit, dacă vrei să pară mai subţire şi mai lung.

:Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG