Greşelile vestimentare pe care să le eviţi

1 72214 original jpg jpeg

Atunci când vrei ca în fiecare zi să arăţi perfect, cum se spune ”ca scoasă din cutie”, trebuie să depui puţin mai mult efort. Dar dacă laşi totul pe ultima sută de metri, poţi face unele greşeli care aduc un mare minus ţinutei şi look-ului tău.

Iată care sunt cele mai frecvente greşeli care ne împiedică să arătăm perfect:Te pregăteşti în ultimele minute

Cu ceaşca de cafea într-o mână,cu peria de păr în cealaltă,şi o singură întrebare în minte:„Ce ar trebui să port astăzi?” Toate reprezintă reţeta întârzierii la muncă. Îţi sună familiar? În astfel de situaţie nu poţi adopta stilul perfect. Mai mult,intervine stresul atunci când trebuie să te decizi ce haine să alegi,şi cât timp mai ai la dispoziţie pentru tot ce mai trebuie să faci.

Nu te îmbraci pentru temperaturile de afară

Multe femei fac greşeala de a se îmbrăca în sezonul rece cu haine pentru zile cu temperaturi ridicate. Este bine să fii conştientă de sănătate şi să înveţi să te îmbraci elegant,dar să te bucuri de căldură. Poţi face o selecţie în garderobă. Într-o parte aşezi hainelepentru sezonul cald,şi în cealaltă,îmbrăcămintea de toamnă-iarnă.

Alegerea încălţămintei nepotrivite

Purtarea de pantofi cu toc când ieşi la plimbare nu este o idee bună. Preţul şi brandul nu sunt importante,ci trebuie alese articolele vestimentare corecte şi adecvate ocaziei. Atunci când trebuie respectat un dress code îl respecţi,dar dacă ieşi la plimbare în parc cu prietenii nu trebuie să te îmbraci într-o rochie elegantă.

Purtarea de articole vestimentare cu două numere mai mici

Cu siguranţă că fiecare dintre noi avem măcar o pereche de blugi mai mici cu o mărime. Ceea ce trebuie avut în vedere şi evitat este purtarea de haine care să stea strâmte pe corp. De asemenea,nu-ţi cumpăra tot ce apare nou în magazinele de haine,pentru că s-ar putea să nu-ţi stea bine cu acel lucru. Piesele vestimentare trebuie purtate în funcţie de tipul de corp pe care-l ai.

 Purtarea de haine care se încreţesc repede  

Atunci când vrei ca cei din jur să nu obseve anumite lucruri din ţinuta ta le ascunzi. Dar nu vei reuşi să faci mereu asta. De aceea,evită să porţi articolele vestimentare care se încreţesc foarte uşor,şi nu le băga în pantaloni.

Lipsa accesoriilor

Poţi arăta foarte bine într-o ţinută formată din blugişi un pulover. Dar totul depinde de accesorii,pe care trebuie să le alegi corect. Atunci trebuie să ţii cont de un singur detaliu:o eşarfă,o curea sau un inel.

Materialul din care-i croit articolul vestimentar

Materialele sintetice pot costa puţin,dar arată la fel. Se încreţesc,întind şi îşi pierd din calitate la fel de repede. De aceea,atunci când îţi cumperi haine trebuie să ţii cont de materialul din care sunt confecţionate,cum sunt denimul,bumbacul,mătasea,lâna sau pânza. Chiar dacă sunt mai scumpe,calitatea primează.

Combinaţia culorilor

Alegerea combinaţiei perfecte de culori poate fi o sarcină grea. Nuanţele trebuie să se combine una pe cealaltă şi să existe o armonie atunci când le îmbraci. Dacă nu ai timp să stai şi să analizezi mai multe combinaţii de culori,trebuie să ţii cont de o regulă simplă:nuanţele pastelatemerg foarte bine cu albastru,roşu,vişiniu,coral şi smarald. Şi să nu uităm de cele clasice:negru şi alb.

Sursă+credit foto:www.brightside.meRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg