Hai la mare, la „Maratonul Teatrelor”!

1 49431 original jpg jpeg

În acest weekend, cultura va fi la putere în staţiunea Jupiter, unde va avea loc „Maratonul Teatrelor”. Pe scena Teatrului de Vară vei putea vedea două piese de teatru şi un concert Loredana.

„Maratonul Teatrelor” este în plină desfăşurare la Teatrul de Vară Jupiter şi va continua până la 31 august. Cu aproape 40 de spectacole programate în acest interval,evenimentul aduce pe scena din Jupiter cele mai bune piese ale teatrelor naţionale:Nottara,Odeon,Teatrul Mic,Teatrul Masca şi Metropolis,precum şi ale companiilor private de teatru.

Pe scena vor performa nume mari ale teatrului românesc:Horaţiu Mălăele,Tudor Gheorghe,Mircea Diaconu,Florin Călinescu,George Ivaşcu,Mihai Mălaimare,Adriana Trandafir,dar şi trupe muzicale şi cântăreţi  admiraţi de publicul larg.

Iată la ce evenimente poţi lua parte la acest sfârşit de săptămână!

Vineri,15 iulie

„Sex on the bici”-Teatrul Mic

Constănţenii şi turiştii de pe litoral primesc o invitaţie indecentă din partea Teatrului Mic. „Sex on the bici” este numele producţiei care a primit recenzii foarte bune la nivel naţional,datorită originalităţii de abordare a unui subiect încă tabu pentru societatea românească:sexul. Din distribuţie fac parte Florin Călinescu şi Andreea Grămoşteanu.

Sâmbătă,16 iulie„Scandal la Operă”-Teatrul Nottara

Piesa „Scandal la Operă” intenţionează să destindă atmosfera încrâncenată a contemporaneităţii,cu un scenariu încărcat cu multă ironie. Acţiunea se petrece la o Operă,unde conflictele izbucnesc în momentul apariţiei unui mare tenor italian. Umorul vine din patosul replicilor şi exclamaţiile pline de zel nervos ale personajelor principale în interpretarea actorilor Mircea Diaconu,Alexandru Jitea,Alexandru Gheorghiu,Luminiţa Erga.

Piesa este una dintre cele mai bune ale Teatrului Nottara,după cum însuşi Mircea Diaconu,directorul teatrului,afirma:„Am ales ce-am avut mai bun,cele mai bune 3 piese ale teatrului şi am venit la Jupiter,în momentul în care ni s-a făcut propunerea să participăm la «Maratonul Teatrelor». Să dea Dumnezeu,dacă sunteţi în sală,să facem maratonul acesta în fiecare an. Comedie,comedie muzicală,actori superbi,haz. Asta se poate auzi şi vedea la Jupiter.”

Concert Loredana

La final de săptămână,atmosfera se schimbă la Teatrul de Vară Jupiter. Arta teatrală este înlocuită de artă muzicală,iar prestaţia actoricească este înlocuită cu cea muzicală,a Loredanei Groza,care va susţine un spectacol inedit.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg