Hainele care te fac să pari mai slabă

1 71204 original jpg jpeg

Cu toate ne dorim să arătăm bine, să mai slăbim câteva kilograme pentru a ne subţia silueta, mai ales acum, pe timp de vară. Pe lângă o dietă corespunzătoare şi exerciţiile fizice necesare, hainele pot contribui la îmbunătăţirea aspectului fizic.

Sunt unele imprimeuri şi modele de haine care pot face minuni în ceea ce priveşte silueta ta,şi de care ar trebui să ţii cont atunci când mergi la cumpărături.

Citeşte şi:

Ce haine ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Ai întâlnire?Iată ce spun despre tine hainele alese

Culorile simple

Desigur ştim că negru subţiază silueta şi ne ajută să părem mai subţiri,însă culorile simple pot fi de asemenea de folos. Îmbracă o pereche de pantaloni negri cu un tricou crem,roz pal sau ivoire şi vei vedea un efect surprinzător.

Dungile diagonale

Dungile diagonale pot păcăli uşor ochiul. Cele care sunt orientate spre centru oferă un efect curbat şi astfel talia ta devine mai subţire. Poţi alege între dungile subţiri şi cele mai groase,în funcţie de cum te avantajează fiecare.

Dungile verticale

În materie de imprimeuri,putem spune că dungile verticale sunt aliatele noastre. Dacă vrem să părem mai slabe şi mai înalte,trebuie să alegem acest imprimeu fără a sta pe gânduri. Evită,însă,să asociezi o pereche de pantaloni în dungi,cu o bluză tot în dungi. Dacă,de exemplu,pantalonii sunt în dungi,asigură-te că bluza este într-o culoare simplă.

Broderia

Alegerea unei bluze cu broderie poate distrage ochiul de la zonele cu probleme,de exemplu din jurul taliei. Modelul broderiei poate fi unul complex,sau pur fi simplu poate fi la marginea manşetelor cusut subtil. Ţine cont de aceste sfaturi când mergi la cumpărături şi vei observa o îmbunătăţire a aspectului fizic.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg