Hainele pufoase, perfecte pentru frigul de afară

1 72876 original jpg jpeg

Eşti în căutare de îmbrăcăminte exterioară care să-ţi ţină de cald? Cel mai bună alegere în acest moment este haina pufoasă. Articolul vestimentar cel mai la modă în această perioadă, haina ”ursuleţ” poate fi găsită în atât de multe stiluri şi culori, încât ai de unde alege.

Aceste modele de haine sunt perfecte pentru a înfrunta temperaturile destul de scăzute de afară,dar,în acelaşi timp,sunt şic şi elegante. Numele acestei haine este luat după jucăriile de pluş ale copiilor. Şi,deşi maro este culoarea cel mai des asociată cu o astfel de jucărie,poţi alege haina pufoasă în orice altă culoare. De asemenea,poţi alege între cea cu glugă,cu guler,scurtă sau lungă. Posibilitatea de a găsi haina potrivită pentru tine este destul de mare. Şi,în cazul în care crezi că acest articol vestimentar este destul de dificil de asortat,să ştii că poate fi purtat la absolut orice.

Idei de ţinutele cu haine pufoase din care te poţi inspira când vrei să le porţi:

Hainele pufoasepot fi îmbrăcate la aproape orice ţinută:de la casual până la stilul elegant. Aşadar,pentru stilul casual,poţi purta acest model de haină la o ţinută formată dintr-o pereche de blugi,un pulover şi cizme sau adidaşi.

6ff4d7382f14e6e83009d768b625d1f1 jpg jpeg

Pentru stilul elegant,poţi îmbrăca haina pufoasă la o ţinută formată dintr-o rochiţă şi o pereche de cizme cu toc.

Citeşte şi:Geaca de iarnă din fâş,nelipsită din garderobă

5ea8766103b37ce670ec14623731e547 jpg jpeg

De asemenea,haina pufoasă este o opţiune minunată pentru ţinuta monocromatică. O face mai puţin plictisitoare. De exemplu,o haină maro scurtă sau lungă arată foarte bine cu articole vestimentare negre.

e14e183af9bfc3a7d1a7d97195af3f42 jpg jpeg

Vezi şi:De ce să ţii cont când porţi haine albe iarna

Şi când vine vorba de accesorii,eşarfa nu trebuie să lipsească,la fel ca pălăria fedora. Alege una asemănătoare cu nuanţa hainei,sau una într-o culoare contrastantă.

e784506b2dfc140fd80dbc58bcdb47ca jpg jpeg

Hainele pufoase pot fi găsite în culori precum:alb,negru,maro (mai multe nuanţe),gri,bej. Alege-o pe cea care te avantajează. O să fii în pas cu moda purtând acest articol.

Sursă+credite foto:fashionsy.com