Hair style: se poartă scurt!

1 50407 original jpg jpeg

Vrei să fii tot timpul în pas cu tendinţele? Dacă da, eşti dispusă să renunţi la părul lung, în favoarea unei tunsori scurte? Pentru că aceasta este principala tendinţă în materie de păr, toamna asta.

În prezentările de modă ale sezonului toamnă-iarnă,modelele au frapat prin tunsorile scurte. Nu vorbim despre bobul elegant,a cărui supremaţie se pare că se opreşte aici. De data asta,stilul este radical. Părul e scurt,imitând tunsorile băieţeşti. Dar,atenţie,nu e pentru toată lumea!

Specialiştii în hair style recomandă tunsorile exagerat de scurte doar femeilor foarte tinere,cu vârste până în 35 de ani. În plus,cele care fac o astfel de alegere fără să greşească sunt femeile cu siluete perfecte,precum cele ale manechinelor,şi personalităţi puternice,originale. Altfel,părul scurt,în loc să te scoată din anonimat,nu-ţi va da decât un aer banal şi deloc feminin.

e108f08ec86cd86c06aad1c98ab09c15 jpg jpeg

Stilul predominant pentru 2011-2012 se inspiră din rock. Pentru un look care respectă în totalitate noile tendinţe,adaptează-ţi make-up-ul şi hainele. Foloseşte din abundenţă negru pentru machiajul ochilor,roşu mat pentru buze şi nu uita să porţi haine din piele. Nimic mai potrivit pentru o tunsoare extravagantă decât pantalonii din piele. Restul e atitudine!



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg