Ian Anderson readuce în România hit-urile legendarei formaţii Jethro Tull

1 73311 original jpg jpeg

Ian Anderson, fondatorul legendarei formaţii britanice de rock progresiv Jethro Tull, revine în România cu două spectacole. După ce va concerta în Slovacia şi Ungaria, celebrul solist vine în Bucureşti pe 21 februarie, la Sala Palatului.

Primul concert îl are pe 19 februarie la Filarmonica Banatul din Timişoara.Solistul Ian Anderson,cu o activitate de jumătate de secol pe scena muzicală internaţională,a abandonat pictura acum mai bine de patru decenii pentru a pleca la Londra unde şi-a început cariera de muzician.

După mai mult de 40 de ani,Ian Anderson continuă prin Jethro Tull să încânte publicul cu varietatea cântecelor şi prin experienţa pe care o crează,oferind fanilor un rock progresiv cu tente de folk şi jazz clasic.

Turneul intitulat "Jethro Tull performed by Ian Anderson" se anunţă a fi un show ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului,iar din setlist-ul celor două concerte din România nu vor lipsi piese celebre precum Aqualung,"Thick as a Brick","Locomotive Breath","Too Old to Rock'n'Roll" sau "Too Young to Die".

Ian Anderson s-a arătat nerăbdător să revină în ţara noastră şi a promis "un show minunat, cu cele mai bune piese ale Jethro Tull",potrivit anunţului său postat pe pagina Youtube a Ater Events.

Concertele au loc înaintea lansării oficiale a unui nou material discografic al Jethro Tull's Ian Anderson,intitulat "The String Quartets",ce va apărea în luna martie şi va consta în reinterpretări în stil clasic ale faimoaselor melodii care au adus trupei ce a scris istorie în muzica rock vânzări de peste 60 de milioane de albume în toată lumea,potrivit agerpres.ro

Credit foto:iConcert.roRecente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg