Iată ce să faci ca mirosul parfumului să persiste mai mult

1 71263 original jpg jpeg

Se spune că aroma parfumului reprezintă personalitatea celei care-o poartă. Dar, chiar şi unele parfumuri de foarte bună calitate nu persistă mai mult de două ore. În plus, parfumurile sunt destul de scumpe şi nu ne dorim ca în doar câteva minute acesta să se evapore.

Un parfum este bogat în alcool,care tinde să se evapore în cazul în care nu este aplicat în mod corect sau nu este depozitat într-un  loc răcoros şi lipsit de lumină. Există câteva etape care trebuie testate şi care ne ajută ca parfumul să persiste mai mult timp.Dacă eşti una dintre persoanele care vrea ca mirosul să persisteîntreaga zi,vei dori întotdeauna un parfum puternic,de calitate,care să se menţină proaspăt pe tot parcursul zilei.

Dacă ai încercat mai multe trucuri pentru a face parfumul să persiste şi nu au oferit niciun rezultat,iată câteva sfaturi care o să te ajute: 1. Locul de depozitare

Dacă vrei ca mirosul parfumului să persite mai mult,depozitează sticlele într-un loc lipsit de soare şi întunecos. Se spune că lumina puternică şi căldura poate duce la schimbarea compoziţiei chimice din parfum,iar acest lucru duce la reducerea calităţii acestuia. În schimb,sticla parfumului trebuie depozitată într-un loc răcoros şi uscat,departe de razele soarelui şi de căldură. De asemenea,evită păstrarea sticlelor în baie.

2. Foloseşte vaselina

Dacă vrei ca parfumul preferat să persiste mai mult timp,aplică înainte vaselină pe locurile în care pulverizezi parfumul. Vaselina este una dintre acele ingrediente care ajută parfumul să persiste pe piele pentru o perioadă îndelungată.

3. Pulverizează parfumul înainte de a te îmbrăca

Una dintre cele mai mari greşeli pe care toate tindem s-o facem este pulverizarea parfumului după îmbrăcarea articolelor vestimentare pentru ca ele să miroase frumos. Dar,pentru ca mirosul parfumului să persiste mai mult timppe piele,el trebuie aplicat înainte de îmbrăcarea hainelor sau imediat după ce ieşi din duş. În plus,acest lucru ajută şi la evitarea petelor pe care le poate lăsa parfumul pe rochie sau cămaşă.

4. Aplică parfumul pe încheietura mâinii

Atunci când pulverizezi cu parfum pe încheietura mâinilor,nu trebuie să freci pentru a intra în piele. Altfel,mirosul va dispărea foarte repede deoarece este forţat să-ţi piardă din aromă.

5. Pulverizează parfumul la punctele pulsului

Pentru ca mirosul parfumului să  persiste mai mult timp,pulverizează la punctele pulsului. În spatele urechilor,la gât şi pe ambele încheieturi ale mâinilor,pentru că impulsurile activează alcoolul din parfum,iar acest lucru ajută la păstrarea mirosului un timp mai îndelungat.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg