Îmbracă-te în funcţie de trăsăturile fizice

1 59875 original jpg jpeg

Culorile pe care le alegi pentru piesele tale vestimentare spun foarte multe lucruri despre tine.

Spre exemplu,dacă îţi place adesea să te îmbraci în negru înseamnă că eşti o fire introvertită şi nu vrei să ieşi în evidenţă. Pe de altă parte,dacă adori să te îmbraci în culori excentrice,înseamnă că îţi place să fii în centrul atenţiei. Însă,pe lângă acest aspect,atunci când îţi alegi culorile,trebuie să ţii cont de trăsăturile tale fizice.

Ai ochi căprui? Alege ruginiul

Persoanele care au ochii căprui pot opta pentru culori precum ruginiu sau maro,în timp ce ochilor de culoare deschisă li se potrivesc cel mai bine culori precum verde,gri sau bleu. În ceea ce priveşte culoarea părului,persoanele blonde pot purta fără nicio ezitare roşu sau negru,în timp şatenele pot opta pentru roz şi galben,iar brunetele pentru albastru electric şi oranj.

Eşti mai plinuţă? Evită culorile deschise

Este o regulă deja cunoscută,aşadar în cazul în care eşti plinuţă evită culorile deschise. Nu vei face decât să îţi scoţi în evidenţă imperfecţiunile. Poate că vrei să fii în tendinţe,însă nu uita că nu totul ţi se potriveşte. Aşadar,optează mai degrabă pentru nuanţe neutre,culori mai închise,deoarece acestea au rolul de a te subţia. Pe de altă parte,dacă eşti slabă şi înaltă,negrul nu este una dintre culorile care te avantajează.  Dacă simţi că prin felul în care te îmbraci nu ieşi din anonimat,optează pentru trei culori,şi nu două. Spre exemplu,dacă două dintre ele sunt culori vii,a treia trebuie să fie neapărat neutră.

Culori excentrice,pentru firi joviale

Turcoazul în combinaţie cu galbenul,movul cu galbenul sau albastrul electric asortat cu galben se potrivesc de minune persoanelor joviale,curajoase şi tinere. Însă,în cazul în care nu vrei să ieşi prea mult în evidenţă,optează pentru  verde în combinaţie cu bej,sau alb cu belumarin,dacă vrei să fii delicată.

Deşi esti important să te simţi bine în ceea ce te îmbraci,atunci când alegi hainele şi culorile acestora nu uita de micile sfaturi,care te vor ajuta să arăţi bine în orice situaţie.Recente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg