Jachete la modă în această toamnă

1 77622 original jpg jpeg

A revenit sezonul paltoanelor şi al jachetelor, al combinaţiilor de haine şi materiale plăcute la atingere, aşa că avem destule motive să ne entuziasmăm. Cu toate că nu suntem pro temperaturilor scăzute, atunci când avem ocazia să ne acoperim cu un palton chic sau cu o jachetă sporty, parcă şi vremea de afară devine mai plăcută.

De inspiraţie army sau extrem de feminine, supradimensionate sau lungi, pe lângă corp, tendinţele sezonului în materie de paltoane vin să satisfacă fiecare stil vestimentar şi orice siluetă.

Iată câteva sfaturi oferite de Luminiţa Staicu, Designer Hermosa:

Imprimeuri folk şi broderii florale  

Într-o notă boema, cu „rădăcini” în modă anilor ’60, în topul tendinţelor se recomandă imprimeurile florale şi pe cele de tip folk, dar şi franjuri, hainele din blană sau din piele de antilopă. În colecţiile din acest sezon, dominante sunt tonurile de maro, roşu, verde-măsliniu şi bleumarin, noutatea sunt capele şi ponchourile de inspiraţie folk, în plan secundar aflându-se atât jachetele şi paltoanele cambrate pe talie, cât şi sacourile cu croială dreaptă.

Paltoane pentru fiecare siluetă   

Tendinţele joacă un rol foarte important în alegerea ţinutelor potrivite, însă şi mai importante sunt trăsăturile fizice ale purtătoarei, cum ar fi silueta şi înălţimea. Dacă persoanele înalte şi suple pot purta aproape orice tip de jachetă sau palton, în cazul persoanelor scunde şi suple o haină voluminoasă, din blană, lungă, cu guler înalt sau cu revere ample poate fi copleşitoare

Tematica military nu doreşte să părăsească locurile de top. Dacă nu ai deja în dulap un palton care se aseamănă cu o haină militară, atunci este cazul să îţi achiziţionezi una.

„O idee mai bună ar fi să alegi o un palton sau o jachetă până la jumătatea coapsei, fără detalii elaborate sau aplicaţii, care să contureze silueta. Pentru acest tip de conformaţie, jacheta îţi va pune în evidenţă formele perfecte ale corpului tău!” , recomandă Luminiţă.

În dulcele stil clasic

Poţi arăta chic într-o ţinută formată din jeanşi distressed, cămaşa albă masculină, pantofi stiletto şi o jachetă neagră cambrată, dar în aceaşi timp se asortează perfect şi cu o rochie elegantă, dacă eşti aşteptată la o cină romantică.

Inspiră-te din tendinţele actuale, dar ţine cont de stilul tău personal şi de formele pe care le ai. Acum este momentul potrivit să-ţi achiziţionezi piesa de rezistenţă a acestui sezon!

Iată câteva idei de ţinute de toamnă!

00a15d9b6f1ee4e21f82fed613ec9755 trendy outfits fall outfits jpg jpeg
palton jpg jpeg
carolina engman camel coat jpg jpeg
verde militar jpg jpeg
palton negru jpg jpeg

Credite foto: www.pinterest.com; www.sassymanila.comRecente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg