La mulţi ani, Simona Halep!

1 64951 original jpg jpeg

Născută la Constanţa, frumoasa româncă împlineşte astăzi 24 de ani. Simona a început să practice tenisul de la 4 ani, iar la vârsta de 6 ani juca deja tenis zilnic, în oraşul ei natal. La 16 ani, ea s-a mutat în Bucureşti pentru a face performanţă şi a-şi continua ascensiunea în cariera de jucător de tenis.

A doua jucătoare de tenis a lumii,Simona Halep,îşi aniversează ziua de naştere în China,unde participă la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan,ce va avea loc săptămâna viitoare. 

Simona a câştigat primele 6 titluri WTA în 2013,în doar 6 luni. O asemenea  performanţă a mai fost atinsă ultima dată de Steffi Graf în 1986,ea câştigând şapte turnee. Odată cu acest progres,în acelaşi an,Halep a fost desemnată jucătoarea cu cel mai important progres,de către WTA (Women's Tennis Association).

Anul trecut,

a atins cea mai înaltă clasare în topul WTA,ocupând locul 2,şi a disputat prima finală a unui turneu de Grand Slam,la Roland Garros,cu rusoaica Maria Sarapova,pierzând cu 4-6,7-6 (5),6-4. Finala a fost declarată ca fiind una dintre cele mai lungi din istorie.

"

",declara Simona la sfârşitul anului 2014.

Populară şi îndrăgită la nivel internaţional,Simona este în continuare în lumina reflectoarelor şi ne impresionează cu noi şi spectaculoase performanţe. În acest an,Simona a câştigat titlul de la Indian Wells,un titlul destul de important pentru cariera ei.

Jocul spectacular,inteligenţa şi determinarea,sunt doar câteva însuşiri definitorii pentru Simona Halep. Ea are toate calităţile unei jucătoare puternice şi poate să câştige în continuare trofeu după trofeu,să intre în categoria jucătorilor câştigători de turnee de Grand Slam,alături de Virginia Ruzici,Ilie Năstase şi Ion Ţiriac,şi să devină numărul 1 internaţional. Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg