Lansarea music-video-ului just A letter în regia lui Octavian Fînaru

1 77658 original jpg jpeg

Lansarea music-video-ului primului roman-scrisoare din toate timpurile, "A", va avea loc marţi, 24 Octombrie, ora 19:00, în cadrul Băneasa Shopping City - Grand Cinema and More, Sala Epika. Vizionarea music-video-ului va fi acompaniată de trupa Vunk, melodiile cântate de Cornel Ilie transmiţând mereu un mesaj special publicului, iar in opinia lui Octavian, acestea sunt ca o mărturisire directă a unor sentimente din carte şi music-video, transpuse pe înţelesul tuturor.

Evenimentul este produs de ARTAVI Studios, companie canadiană fondată de un român, iar viziunea companiei este să pună România înapoi pe harta culturală a lumii. “A” este începutul acestei misiuni, o scrisoare de dragoste de 200 de pagini publicată integral ca o carte care contribuie la dezvoltarea literaturii universale, aducând o nouă specie in genul epic: romanul-scrisoare.

Music-video-ul just A letter, în regia lui Octavian Fînaru, cel care semnează si textul scrisorii, este o introspecţie în sufletul expeditorului, prezentându-ne momente din povestea de dragoste pe care el si-o aminteşte în timpul scrierii scrisorii… Acesta va fi prezentat în noiembrie pe tărâmul Hollywood-ului, în cadrul American Film Market, în Santa Monica, Los Angeles, un festival internaţional de film la care vor participa marii producători şi regizori ai lumii.

Regizorul si scenaristul Octavian Fînaru, împreună cu o parte din echipa de producţie a companiei ARTAVI Studios, va fi prezent la Los Angeles, pentru a lansa ediţia internaţională a cărţii - “A”. Romanul a fost lansat în România în luna iunie 2017, la Hotel Intercontinental, în trei ediţii: standard (tip plic), deluxe (plic din hârtie manuala cu sigiliu cu ceară) şi pergament (o rolă de 15 metri care cântăreşte 3 kilograme).

Echipa pregăteşte atât un turneu naţional, în marile oraşe din România, cât şi unul internaţional, în oraşe precum Berlin, Rotterdam, Paris şi Bruxelles.

Despre autor

Scriitor, regizor, impresar, producător de film şi de teatru şi fondator al ARTAVI International Entertainment, Octavian Fînaru a debutat în scenaristică în 2010, cu romanul Grigore: “Încă de când am scris primele rânduri, scopul acestui proiect a fost ecranizarea - România are nevoie de un asemenea film”- Aşa şi-a înfiinţat propria companie sub care activează din 2011: a regizat mai multe piese de teatru şi a iniţiat tinerii actori în teatrul-forum-concept brazilian înfiinţat de Augusto Boal, organizând workshop-uri şi regizând spectacolele Primul pas.

Despre carte

Demn de Cartea Recordurilor, „A” este primul roman‐scrisoare din toate timpurile. Întreaga carte, de la prima până la ultima pagină, este o singură scrisoare: scrisoarea lui către ea...

După o despărţire în care au rămas cuvinte nespuse, el se retrage în liniştea mării şi începe scrisoarea către ea. Timp de un an şi jumătate, retrăieşte emoţiile lor, fiecare moment al poveştii. Apoi îi trimite scrisoarea… Povestea este surprinzătoare şi chiar miraculoasă, pentru că atinge speranţa oricărei dame de a întâlni o iubire eternă, un refugiu care va arăta că, în continuare, totul va fi frumos şi împlinitor.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg