Lebăda neagră

1 48211 original jpg jpeg

Nina este o balerină din New York, a cărei viaţă, ca de altfel a tuturor din această profesie, se învârte doar în jurul baletului.

Ea trăieşte împreună cu mama ei,Erica,o fostă balerină obsesivă,care exercită un control sufocant asupra fiicei sale. Când directorul artistic Thomas Leroy decide să o înlocuiască pe prima balerină Beth Maclntyre pentru deschiderea noului sezon cu „Lacul lebedelor“,Nina este prima lui alegere.

Însă tânăra constată speriată că are o adversară în competiţie. Este vorba de o nouă dansatoare,pe nume Lily. Aceasta din urmă reuşeşte să-l impresioneze pe Leroy şi este o ameninţare continuă pentru cariera Ninei.

Directorul artistic are de luat o decizie grea. El are nevoie de o dansatoare care să o interpreteze pe Lebăda Albă,ce reprezintă inocenţă şi graţie,precum şi o Lebădă Neagră,care întruchipează viclenia şi senzualitatea. Ninei i se potriveşte de minune Lebăda Albă,iar Lily este însăşi întruchiparea Lebedei Negre.

În timp ce ce dansatoarele devin prietene,Nina începe să-şi descopere şi partea întunecată. Însă această nesăbuinţă ameninţă să o distrugă. Oare va reuşi Nina să-şi îndeplinească visul? Vei vedea la sfârşitul filmului!

Regizor:Darren AronofskyDistribuţie:Natalie Portman,Mila KunisDurata:103 minutePremiera în România:25.02.2011Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg