Manichiură în tendinţe

1 64891 original jpg jpeg

Ojele pastelate ori nude, lacurile de unghii metalizate şi ojele viu colorate sunt la mare căutare. Aşadar, ai de unde alege!

Oja trebuie aleasă în funcţie de lungimea unghiilor

Dacă ai unghiile scurte,alege un lac de unghii închis la culoare,iar dacă preferi unghiile lungi,optează pentru un lac deschis,în culori pastelate. Tonurile reci de prună,albastru marin,indigo,negru,gri,cât şi cele calde precum roşu,roz şi bej sunt la modă. Se poartă în continuare şi clasica manichiură franţuzească în nuanţe de roz,bej,auriu sau argintiu.Nude pentru stilul office

De obicei adopţi stilul office? Atunci lacurile de unghii în nuanţe de maro ciocolată,lavandă,bej,verde mentă,ruginiu,gri albăstrui,piersică,roz pal sau auriu ţi se potrivesc de minune. 

Pentru personalităţile puternice,uşor extravagante,ce preferă influenţele moderne,sau sunt adepte ale unui look cu influenţe rock,sunt recomandate ojele cu particule strălucitoare,metalizate. În tendinţe sunt:oja neagră lucioasă,nuanţele de albastru regal cu reflexii argintii,lacurile de unghii burgundi,mov intens,nisipiu,gri perlat sau ojele mozaic,ce combină tonuri complementare.

Dacă eşti mereu veselă,tonică şi vrei să sfidezi vremea mohorâtă de afară,nu renunţa la ojele pe care le-ai purtat vara asta. Sunt în continuare la modă nuanţele de corai,roz fondant,portocaliu,albastru marin,verde lime şi roşu.

Specialiştii recomandă roşul aprins femeilor îndrăzneţe,care au o formă impecabilă a unghiilor,de lungime medie,cu vârfurile uşor rotunjite. Nuanţele puternice,tonurile intense de ciclam,mov,dar şi tonurile închise de violet,maro,indigo sau negru sunt şi ele foarte potrivite. Aceste nuanţe sunt ideale pentru persoanele cu o piele mai închisă la culoare.

Daca adopti un stil clasic,elegant si de cele mai multe ori ţinutele tale sunt uni,în tonuri de negru sau gri,cel mai potrivit lac de unghii este violet sau albastru închis. Poţi opta pentru acestze nuanţe şi la o ţinută de seară

Cu siguranţă unul dintre stilurile care nu se demodează niciodată este manichiura franţuzească. Este un stil conservator,care-ţi oferă certitudinea că nu vei da greş. Indiferent daca porţi o rochie de seară sau ai o ţinută casual,nu va fi nevoie să-ţi ştergi oja şi să aplici alta care să se asorteze,deoarece nu există niciun stil vestimentar alături de care manichiura franţuzească să pară nepotrivită.