Marile câştigătoare ale concursurilor Click! pentru femei

simeon stalpnicul png

Timp de 12 săptămâni revista Click pentru femei ţi-a oferit şansa să câştigi un apartament de 63 mp, în valoare de 47.000 e euro, oferită de complexul rezidenţial Cosmopolis şi unul din cele 12 premii oferite de Flanco.

Casă nouă de la Click! pentru femei

După atâtea săptămâni de concurs peste 30.000 de plicuri au fost trimise de voi,cititoarele revistei,şi au fost înscrise în cursa pentru marele premiu.

Luni dimineaţă,la ora 10,30,doamna notar Alexandra Marinca a extras din muntele de scrisori talonul câştigător. Marea norocoasă este Georgeta Simion de 35 de ani,din Giurgiu.

Georgeta este lucrător comercial şi mama unor gemene de 9 ani,Cosmina şi Valentina. A trimis taloanele de concurs în fiecare săptămână şi nu credea că va câştiga ceva,dar iată că,dintre cei aproximativ 30.000 de participanţi,ea a fost marea câştigătoare. Felicitări!

O maşină cu Triplu Click

Un abonament la cele trei reviste Click,Click pentru femei,Click! Poftă bună şi Click Sănătate a oferit cititorilor noştri şansa să câştige  o maşină Hyundai I30,una dintre cele trei excursii la Sovata sau unul din cele 300 de seturi de cosmetice Avon. 

3094af0324637484036ab11a0c6d5b1a jpg jpeg

Maşina Hyundai I30 a fost câştigată prin tragere la sorţi de Adina Jugariu din comuna Balomiru de Câmp,jud Alba.  Horaţiu Naghiu din Bistriţa-Năsăud,  Gheorghe Iancu din Mioveni şi Maria Călugăru din Roman vor pleca într-o vacanţă cu familia la Sovata,iar primii 300 de cititori care s-au abonat la totae cele trei reviste Click vor primi un set de cosmetice Avon. Nu rata următoarele concursrui ale revistei şi poţi fi chiar tu marea câştigătoare.