Must-have-ul toamnei: Sacoul gri

1 71510 original jpg jpeg

Culoarea gri este una dintre nuanţele la modă în timpul sezonului de toamnă. Şi una dintre modalităţile prin care poate fi purtată acestă nuanţă este alegerea unui sacou, care este o piesă vestimentară indispensabilă şi nelipsită din garderoba unei femei.

Griul este nuanţa versatilă la modă.

Fiind o nuanţă neutră,griul se potriveşte de minune cu aproape orice. Este cu siguranţă una dintre culorile must-have pentru toamnă şi iarnă. De asemenea,griul arată foarte bine în combinaţie cu vişiniu,negru,alb,bej,galben muştar,bleumarin,aşadar,ai de unde alege,şi poţi face cele mai frumoase combinaţii.

Iată câteva idei de ţinute care te ajută să ştii cum se poartă sacoul gri:

Griul este culoarea care se găseşte în mai multe nuanţe,astfel că,acesta este motivul pentru care se găsesc mai multe sacourigri,pentru a avea de unde alege. De asemenea,acestea pot fi găsite în stiluri versatile şi,cu siguranţă îl vei găsi pe cel care ţi se potriveşte.

În funcţie de tipul de sacou,poate fi purtat ocazional,ca haină la ţinuta office sau chiar atunci când mergi la o petrecere.De asemenea,acum sunt la modă articolele vestimentare cu imprimeu,iar sacoul nu face excepţie. De exemplu,poţi alege un sacou gri modelul cu dungi,care poate fi alegerea perfectă atunci când ţinuta este în totalitate gri. Pentru că,ştiţi că este mai bine să te joci cu nuanţele şi texturile atunci când vrei să mergi pe o ţinută monocromatică.

eb72b84a1cd06d21ffec2b039f6e954a jpg jpeg
dea04942539da9ee6ae46b9e1a590949 jpg jpeg

Sacoul gri merge foarte bine la o ţinută formată din pantaloni negri şi cămaşă sau o bluză albă,dar şi la fustă,rochie şi blugi skinny. Când vine vorba de încălţămintea potrivită,în acest caz pantofii cu toc,ghetele şi pantofii de de toamnă,chiar şi pantofii sport,merg foarte bine.

0abbdc92f50aa7c7e13af6199aa4699d jpg jpeg

Credite foto:http://fashionsy.comRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg