N-ai planuri pentru week-end? Iată ce poţi face!

1 73310 original jpg jpeg

Vrei să te distrezi alături de familie în acest sfârşit de săptămână? Atunci avem o veste bună pentru tine! Poţi merge la Băneasa Shopping City şi o să ai parte de o mulţime de surprize pentru cei mici

În zilele de 7 şi 8 aprilie,copiii,alături de părinţi,sunt invitaţi să participe la spectacole,workshop-uri şi concursuri cu multe premii surpriză.

Pe scenă vor urca grupuri de copii,de la şcoli şi de la centre de artă,care vor suţine piese de teatru şi reprezentaţii de balet,vor cânta şi vor face mai multe demonstraţii de dans. Aceştia îşi vor arăta talentul în paşi de slowfox,quickstep,samba,rumba,jive,tango,vals lent sau vals vienez.

Copiii care vor să descopere artele şi să înveţe lucruri noi se pot înscrie la diverse workshop-uri. Cei mici pot deprinde secretele origami-ului,pentru a-şi surprinde părinţii sau prietenii cu creaţiile lor. În plus,ei pot lua lecţii de street dance de la Piticu’ (trupa Simplu) sau pot participa la concursuri de desen,pentru a câştiga unul din multele premii supriză.

În perioada Paştelui,programul va fi la fel de captivant pentru cei mici:spectacole de teatru,trucuri de magie,dansuri,muzica live,fotografii cu iepuraşul şi multe alte suprize.

Mai mult,se va lansa şi o campanie de strângere de jucării,destinată copiilor defavorizaţi. Toţi cei care vor să dăruiască o jucărie se pot alătura iniţiativei derulate de Asociaţia Pavel.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg