Nevastă de împrumut

1 48274 original jpg jpeg

Pentru a avea succes la femei, Danny (Adam Sandler), un chirurg plastician de succes, se pretinde nefericit în căsătorie.

Iar această tactică nu dă greş niciodată. Însă lucrurile se complică:la un moment dat dă peste o femeie care pare a fi ceea ce căuta dintotdeauna. Hotărât să fie sincer şi deschis în faţa ei,se hotărăşte să nu se folosească de vechile tertipuri pentru a o cuceri.

Cu toate acestea,planul lui eşuează în momentul în care frumoasa pe care vrea s-o cucerească îi descoperă verigheta falsă,folosită de Danny pentru a da veridicitate minciunilor pe care le spunea cu nonşalanţă femeilor în trecut.

Decât să recunoască adevărul şi să-i prezinte lucrurile aşa cum stau în realitate,el preferă să folosească o altă strategie pentru ca fata să-i cadă la picioare:îi spune că este în prag de divorţ. Însă noua iubită nu este uşor de păcălit şi pune o condiţie greu de acceptat. Pentru a-l crede,Danny trebuie să i-o prezinte pe soţia lui.

Ca s-o convingă de adevărul celor spuse,Danny cere ajutorul colegei sale de birou,Katherine (Jennifer Aniston). Ea este de acord să-l ajute şi să se dea drept soţia de care Danny doreşte să se despartă. Însă în acest complot,cei doi colegi de muncă descoperă câte lucruri au în comun şi se îndrăgostesc.

Regizor:Dennis DuganDistribuţie:Jennifer Aniston,Adam SandlerDurata:116 minutePremiera în România:18.03.2011Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg