Noile arome de toamnă

1 47838 original jpg jpeg

Flori proaspete, note bizare şi fructe topite în miere înmiresmează această toamnă. Deliciile orientale rarefiate se asociază cu o anume nostalgie a notelor de heliotrop, violete şi trandafir, pentru un parfum perfect. Încearcă şi tu noile parfumuri de toamnă.

Vanilie delicată

Între prospeţime şi senzualitate,transparenţă şi profunzime,Vanille Noire de la Yves Rocher îşi dezvăluie cu delicateţe acordurile lemnoase. O creaţie ce evidenţiază cele mai frumoase trei calităţi ale vaniliei şi oferă adevărate comori parfumate,nuanţate şi pline de subtilitate:Vanilia Bourbon,senzuală şi cu note calde,Vanilia Tahiti,cu arome delicate şi florale,Vanilia Uganda,cu note lemnoase şi condimentate. Incitantă,necunoscută şi tainică,aroma vaniliei palpită în spiritul bucuriei absolute.Apă de parfum Yves Rocher Vanille Noire. Preţ:159 lei.

Intimately Yours For Her este o expresie desăvârşită a feminităţii Victoriei Beckham. Acest parfum senzual,floral-oriental este luminos,cald şi captivant,exact ca femeia pe care o reprezintă. Intimately Yours For Her se deschide cu note florale delicate de frezie şi bergamotă spumoasă. Notele luminoase din vârf sunt urmate de cele florale de mijloc-petale de floare de portocal şi floare delicioasă de frangipani (plumeria). Crinul alb,îndrăzneţ şi feminin,adaugă o vibraţie condimentată. În final,parfumul capătă o notă senzuală,pe care i-o oferă sofisticata rădăcină de iris,lemnul cald de santal şi vetiverul elegant. Toate acestea creează semnătura irezistibilă a parfumului,care creează dependenţă.

Apă de toaletă Intimately Yours For Her by David &Victoria Beckham. Preţ:127,35 lei.

Parfumul Outspoken by Fergie este o aromă-expresie a personalităţii artistei-plină de curaj-în care notele de fructe de pădure contrastează cu notele de tuberoză. În inima parfumului se regăsesc note catifelate de tuberoză,învăluite în iasomie plină de mister şi floarea pasiunii. Notele de mijloc,atât de feminine şi de senzuale,contrastează puternic cu tentele masculine emanate de notele de bază. Parfumul are o aromă sexy,fiind o adevărată semnatură a femeii lipsită de inhibiţii. Outspoken by Fergie este o modalitate originală de exprimare a personalităţii unei femei,o esenţă ce vorbeşte despre extravaganţă,capricii şi senzualitate.

Apă de parfum Outspoken by Fergie. Preţ:90 lei.

Un elixir de feminitate special create pentru cele care doresc să atragă toate privirile,să se simtă strălucitoare şi atât de feminine. So Elixir de la Yves Rocher are o mireasmă pusă în lumină de prospeţimea strălucitoare a bergamotei înainte de a-şi deschide petalele,îmbinată cu esenţa de trandafir şi iasomie. Note finale seducătoare şi emoţionante dominate de esenţa de patchouli,bobul de tonka şi extractul de tămâie.

Apă de parfum Yves Rocher So Elixir. Preţ:130 lei.

Un parfum oriental remarcabil,Playboy Play It Spicy de la Coty este cel sexy şi îndrăzneţ,plin de senzualitate şi magnetism. Acest parfum strălucitor de seară se deschide cu un amestec vibrant de rodie,cocktail Bellini şi zmeură,care evocă atmosfera ameţitoare a unei petreceri senzaţionale. În inima parfumului,vei găsi o combinaţie florală deosebită care îi va seduce simţurile:elegantul crin japonez,floarea pasiunii şi heliotropul. Acestea deschid drumul către notele finale,bogate şi liniştite,de ambră,lemn de santal şi esenţă de vanilie,care vor lăsa o impresie greu de ignorat.

Apă de toaletă Playboy Plat It Spicy. Preţ:53.84 lei.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg