Noisette la Summer Well Festival

1 48560 original jpg jpeg

Trupa britanică Noisettes revine în România pentru un concert la Summer Well Festival, eveniment în primă ediţie, care va avea loc pe 13 şi 14 august, pe Domeniul Ştirbey de la Buftea.

Trupa Noisettes,care a mai susţinut un concert la Bucureşti anul trecut,va cânta de această dată pe 13 august. Trupa a terminat înregistrările la un nou album pe care îl va lansa în această vară. La concertul de la Summer Well,fanii Noisettes vor putea asculta aşadar piese noi,alături de hiturile care i-au făcut celebri pe cei trei britanici care compun trupa indie rock (cântăreaţa şi bassista Shingai Shoniwa,chitaristul Dan Smith şi toboşarul Jamie Morrison)-"Never Forget You","Don't Upset the Rhythm","Wild Young Hearts" şi "Every Now and Then".

Pe afişul Summer Well Festival se mai regăsesc Chew Lips,Graffiti6 şi Mystery Jets,care vor cânta,de asemenea pe 13 august.

În cele două zile de festival,pe scena principală vor urca 10 formaţii-toate nume pop şi rock noi şi relevante,spun organizatorii.

Pe lângă concerte,festivalul Summer Well mai propune proiecţii de filme şi expoziţii de fotografie şi artă modernă. Totodată,vor exista numeroase puncte de vânzare de mâncare şi băuturi cu specificuri diverse,o terasă amenjată pe malul Lacului Buftea şi o plajă.

Pe toată durata festivalului,linii de transport în comun vor fi disponibile între Bucureşti şi Domeniul Stirbey şi retur. Detalii vor fi oferite ulterior. Pentru cei care doresc să vină la festival cu maşina proprie,Buftea oferă locuri de parcare,dar într-un număr limitat.

Abonamentele,valabile pentru ambele zile ale festivalului,vor fi puse în vânzare după anunţarea întregului line up. Nu vor fi vândute bilete pentru fiecare zi de festival în parte.

Summer Well se va desfăşura pe Domeniul Ştirbey de la Buftea,la 15 kilometri de Bucureşti. Domeniul este un parc de peste 25 de hectare,amenajat timp de două secole de familiile care l-au construit şi locuit-Ştirbei şi Bibescu-şi modernizat şi dotat în ultimii ani de noul său proprietar,Bucharest Arena.Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg